Rekken 2 – Hoeve Vooruit 2

Donderdagavond 10 november 19:00 uur Sportpark ’t Asterloo.   1 uur voor de degradatiekraker tussen Rekken 2 en Hoeve Vooruit 2 lopen de spelers langzaam binnen. Met een voor ons doen extreem brede selectie, die voor de verandering weer aangevuld is met enkele spelers van het Zaterdag elftal.

Het enige stabiele dit seizoen (de technische leiding) is ook uit elkaar getrokken Hans moest thuis de honneurs waarnemen en Jeffrey neemt deze taak op zich. Gelukkig is Marco er voor de gebruikelijke mentale ondersteuning van de spelers.  Rekken begon uitstekend aan de wedstrijd na een kleine 10 minuten kwam Timo Buunk door de verdediging van De Hoeve denderen. En ondanks het polletje schoot hij hard in de korte hoek raak.

 Helaas was dit van korte duur. Rekken kreeg in een verdedigend moment de bal niet weggewerkt en de spits van Hoeve schoot hard binnen.
  Rekken was gevaarlijk op de counter en dit betaalde zich uit Bjarne Boonk kwam op rechts goed door en de verdwaalde voorzet werd slecht verwerkt door de keeper. Sjoerd Weernink stond als een echte spits op de goede plek en wist af te ronden.
Hierna wisten de supporters niet meer wat ze overkwam Rekken overdonderde de Hoeve met speels gemak. En wist voor rust zelfs uit te lopen naar 3-1 door wederom Sjoerd. En ook de 4-1 viel nog voor rust na een goede solo van Reby Leppink die de lange hoek vond.
Na rust was hetzelfde spelbeeld Hoeve probeerde wel wat maar was niet aan machte en Rekken wist te profiteren. Door wederom Sjoerd die een klutsbal als echte spits wist af te ronden 5-1. Het slotakkoord was voor rechtsback Job Reinderink die met een uitstekend doelpunt voor de eindstand zorgde 7-1.  Edit: ergens hier heeft Sjoerd nog een doelpunt gemaakt.
We kunnen wel constateren dat de supporters de grote winnaars waren !!

Gerelateerde berichten

2 Thoughts to “Rekken 2 – Hoeve Vooruit 2”

  1. yoga music

    yoga music

  2. … [Trackback]

    […] Read More on to that Topic: sprekken.nl/2022/11/14/rekken-2-hoeve-vooruit-2/ […]

Comments are closed.