Pupil van de week: Mees Bongers

Zondag 13 november  SP.Rekken – SP.Neede  >> Aanvang 14:00 uur , Balsponsor: Cafetaria ’t Trefpunt Neede >>>  Hij heeft er al een tijdje naar uitgekeken, maar zondag is het zover! Dan mag hij pupil van de week zijn! Hij vind dat heel erg leuk en gaat er in elk geval een mooie dag van maken. Pupil van de week wordt je maar èèn keer bij Rekken en dat moet gevierd worden! Hij is een vrolijke en sympathieke jongen die heel veel vrienden heeft en heel veel van voetbal houdt. Hij is 11 jaar en zijn naam is Mees Bongers.  Mees woont aan de Oldenkotseweg samen met zijn ouders Samantha Hogevonder en Ronald Bongers en zijn zus Saar die woensdag haar 14de verjaardag heeft gevierd. Ook de zwarte Labrador Lola woont bij hen in huis. Lola is een vrolijke en lieve hond waar je ook mooi mee kunt spelen.

Mees zit op IKC de Berkel in groep 8. De groepen 7 en 8 zitten in 1 lokaal. Dat is totaal 20 leerlingen. De juffen Ellen en Marije zijn de vaste leerkrachten. Op donderdag worden ze ondersteund door de stagiaire meester Roel. Mees verteld dat het goed gaat met hem op school en dat hij in een heel leuke klas zit. Aan het begin van dit schooljaar zijn ze 3 dagen op kamp geweest in Lichtenvoorde. Daar zijn ze op de fiets naar toe gegaan en het was een leuk programma. Op de 3de dag op de terugweg zijn ze over Groenlo gefietst en hebben ze nog gezwommen op Marveld. Waarschijnlijk gaat Mees volgend schooljaar naar het Assink in Eibergen. Wat hij later wil worden weet hij nog niet.

Mees heeft genoeg fijne vrienden. Hun namen zijn Nils, Lyam, Rick, Ties, Levi en Kees. Als ze thuis zijn spelen ze vaak op hun computer spelletjes met elkaar of wedstrijdjes tegen elkaar.

Bijna 3 jaar geleden is Mees lid geworden van Sportclub Rekken. Tegenwoordig speelt hij als linksvoor bij de Jo-12. Dit is een heel fijn team. Zijn teamgenoten heten:   Rick, Levi, Ties, Bart, Stan, Jans, Pim, Siem en Kees. Het mooiste van voetbal vind Mees hard schieten, dribbelen en goals maken. Dit seizoen heeft hij al 3 doelpunten gescoord. Het team heeft een goede, ervaren en bevlogen trainer die Mark Roossink heet. Michel Hasselo is de actieve leider en Rick Nijland, speler van jeugd onder 19 bij Rekken is de gemotiveerde leerling-trainer die stage bij het team loopt en vaak de thuiswedstrijden fluit.

Mees is supporter van FC Twente. Hij is lid van de kidsclub. Deze zomer speelde FC Twente een vriendschappelijke oefenwedstrijd tegen het Duitse Schalke 04. Hij was uitgenodigd en mocht samen met de spelers bij het begin van de wedstrijd het veld op. Aan de hand van Schalke spits Sebastian Polter betrad hij trots en ook wel een beetje gespannen het veld. Na het voorstellen aan het publiek renden de pupillen het veld weer af naar de tribune waar plaatsen voor hen gereserveerd waren. Vanaf hier konden ze samen de wedstrijd mooi bekijken. Mees vindt dat Twente een goede ploeg heeft met als uitblinkers rechtsbuiten Vaclav Cerny, middenvelder Michel Sadilec en spits Ricky van Wolfswinkel. Hij denkt dat dit jaar in de competitie Twente bij de koplopers zal eindigen. Ook zondag was Mees alweer in de Grolsch Veste. Samen met zijn ouders en zus hadden ze kaarten gekregen omdat Mees pas jarig was geweest. Mees vindt dat Twente best wel goed gespeeld heeft en vindt het heel jammer dat Go Ahead Eagles in de blessuretijd nog langszij kwam.

Zondag komt Sportclub Neede naar het Asterloo. De club bestaat al sinds 1919 en heeft in het verleden 2de en 3de klasse gespeeld en is nu afgezakt naar de 4de klasse. Onder leiding van Colin Stokkers, vorig jaar nog hoofdtrainer bij Sportclub Rekken zijn de resultaten in de competitie nog ver onder de maat. Tot nu toe werden alle 6 competitiewedstrijden verloren en staat Neede met 0 punten onderaan in de 4de klasse. Mees hoopt dat Rekken zondag een puike wedstrijd gaat spelen en dat de punten op het Asterloo blijven. Wij van Rekken rekenen op een mooie en goede wedstrijd en hopen dat Mees en iedereen die komt kijken een fijne en onvergetelijke middag zullen hebben.

 

 

Gerelateerde berichten

3 Thoughts to “Pupil van de week: Mees Bongers”

  1. … [Trackback]

    […] Read More on on that Topic: sprekken.nl/2022/11/11/pupil-van-de-week-mees-bongers/ […]

  2. … [Trackback]

    […] Here you can find 69180 additional Info to that Topic: sprekken.nl/2022/11/11/pupil-van-de-week-mees-bongers/ […]

  3. … [Trackback]

    […] Here you can find 50096 additional Info on that Topic: sprekken.nl/2022/11/11/pupil-van-de-week-mees-bongers/ […]

Comments are closed.