Haaksbergen JO19-1 – Rekken JO19-1

Ondanks dat we de eerste 4 wedstrijden van de beker hadden verloren en maar 12 man hadden (door de vele blessures) gingen we met goeie moed richting Haaksbergen. Haaksbergen het namelijk ook maar 1 punt uit de eerste 4 wedstrijden dus misschien viel er wat te halen. We begonnen de wedstrijd in een 4-4-2 en wouden de ruimtes klein houden. Ook had Stan ( de Trainer) duidelijk een paar keer gezegd scherp te beginnen, want het komt nog wel eens voor dat we de eerste minuten goals tegen krijgen omdat we nog niet scherp zijn, maar alsnog viel binnen de eerste 10 minuten de 1-0 voor Haaksbergen. Maar na een corner van Jesse kopte Teun meteen de 1-1 binnen. Haaksbergen hield ons erg onder druk en we konden geen kant op, dus scoorde Haaksbergen in de 25e minuut de 2-1. Maar weer een paar minuten na deze goal kregen we een corner. Deze keer nam Thije de corner en de bal kwam perfect bij Rick die met een volley de 2-2 binnen schoot. Wij kregen in deze fase van de wedstrijd ook wat meer kansen maar na wat geklungel achterin viel de 3-2 voor Haaksbergen. Maar we vochten ons weer terug. Door goed de duels aan te gaan op het middenveld kwam de bal bij Rick die de bal van afstand geweldig in de kruising schoot, 3-3. Na de rust hadden we er weer vertrouwen in en wisselde we ook joep erin voor Nick, maar toch viel de 4-3 voor Haaksbergen en volgde ook snel de 5-3, bij de 5-3 vlagde onze grens voor buitenspel( wat het overigens ook was) maar de scheidsrechter wou hier niks van weten. Ons vertrouwen in de overwinning viel weg en het werd ook nog 6-3. We hopen op betere resultaten in de competitie!!

 

 

 

Gerelateerde berichten

Comments are closed.