SP.Rekken Activiteiten

Nadat we enkele keren onze geplande activiteiten bij Sportclub Rekken gecancelled zagen worden vanwege het Corona virus, kon er deze maand eindelijk weer eens een gezamenlijk activiteit in de kantine georganiseerd worden door de activiteitencommissie. Onder de noemer “Voorjaarsborrel” hebben we de afgelaste nieuwjaarsborrel vrijdagavond 8 april gevierd in de kantine. De doelstelling: “een gezellige avond met alle seniorenteams en trainingsgroepen” werd ons inziens ruimschoots bereikt.  Nadat Marc Blaauboer namens het bestuur de avond geopend had ( Ruud Brinkers was helaas verhinderd), was het de beurt aan goochelaar/entertainer Tom Krooshof  om de aanwezigen te vermaken. Dit lukte wonderwel. Mede door de interactieve opstelling van Tom en onze leden, werd het een leuke avond.   Rest ons nog het team van het kantine personeel te bedanken, die het onverwacht uitvallen van Gerrit Hengeveld goed hebben opgevangen.  Wij wensen Gerrit beterschap.  Eerstvolgende activiteit is op zondag 15 mei. Deze dag hebben we bestempeld als Super Sunday. Hierbij is het de bedoeling dat alle elftallen thuis spelen.

Nadere info volgt.
 
Groet,
Activiteitencommissie
Minjoe van Laar
Wieke Nijhof
Merijn Roos
Henk Hagens
 

Gerelateerde berichten

Comments are closed.