Rekken onnodig hard onderuit in Goor

Sportclub Rekken is op bezoek bij Twenthe Goor tegen een forse nederlaag aangelopen. Ondanks een goed begin en de nodige kansen werd het 4-1 voor de thuisploeg. Timo Buunk maakte de eretreffer voor het team van gelegenheidscoach Ruud Giesbers.

Aanvankelijk zag het er niet naar uit dat Goor met de drie punten aan de haal zou gaan. Rekken begon sterk aan de wedstrijd en gaf niets weg. Het goede spel leek te leiden tot de openingstreffer, toen Timo Buunk in het doelgebied de hand van een tegenstander raakte met een voorzet. De daaropvolgende penalty van Kevin Stokkers werd echter gekeerd door de doelman van Goor, die later uit zou groeien tot man van de wedstrijd. Toch bleef Rekken de bovenliggende partij, maar tot een voorsprong leidde dit niet. En zoals de ongeschreven voetbalwet dan luidt: als je hem zelf niet maakt valt ‘ie aan de andere kant. Dit bleek in de 27e minuut, toen Rekken net buiten het eigen doelgebied de bal verloor. Goor maakte hier dankbaar gebruik van en kwam op 1-0. Toen vlak voor rust een hoge bal achter de verdediging van Rekken viel verdubbelde de thuisploeg de marge zelfs.

Na de pauze kantelde het wedstrijdbeeld. Goor begon beter te voetballen, terwijl Rekken het goede spel van de eerste helft niet door kon zetten. Kansen waren er echter aan beide kanten, maar zoals eerder gezegd stond de doelman van de thuisploeg erg sterk te keepen. Goor verzuimde zelf ook om de wedstrijd op slot te gooien, en toen Timo Buunk in de 85e minuut met behulp van de wind een vrije trap binnenschoot leek het een spannende slotfase te worden. Niets bleek minder waar: amper twee minuten later besliste Goor de wedstrijd als nog met de snelle 3-1, om vervolgens ook nog een vierde treffer te maken.

Gerelateerde berichten

2 Thoughts to “Rekken onnodig hard onderuit in Goor”

  1. … [Trackback]

    […] Find More Information here to that Topic: sprekken.nl/2022/02/28/rekken-onnodig-hard-onderuit-in-goor/ […]

  2. … [Trackback]

    […] Here you will find 27117 more Information to that Topic: sprekken.nl/2022/02/28/rekken-onnodig-hard-onderuit-in-goor/ […]

Comments are closed.