De potgrond actie van SP. Rekken komt er weer aan!

Potgrond actie SP. Rekken van 17 tot en met 19 februari 2022 !!
Al meer dan 20 jaar gaan de leden van SP. Rekken op pad om potgrond te verkopen aan mensen in Rekken en Eibergen.  Donderdagavond 17 en vrijdagavond 18 februari vanaf 17.30 uur gaan senioren en jeugdleden langs bij mensen in de kom en het buitengebied van Rekken. Op zaterdag 19 februari vanaf 9.30 uur wordt er in Eibergen verkocht. De potgrond wordt in zakken van 40 l. bij u aan huis bezorgd. Hierbij zullen alle coronaregels in acht worden genomen!  Wij roepen alle leden op om te helpen en willen alle inwoners vriendelijk verzoeken een bijdrage te leveren door potgrond te kopen. De opbrengst van deze actie maakt onderdeel uit van het financieel gezond houden van voetbalclub SP. Rekken.

 

Gerelateerde berichten