Tjerja-Dave Knaken nieuwe hoofdtrainer Sportclub Rekken

V.l.n.r.: Jeffrey Barts & Tjerja-Dave Knaken

Met ingang van aankomend seizoen 2022/2023 wordt Tjerja-Dave Knaken de nieuwe hoofdtrainer van Sportclub Rekken. De 50-jarige Hardenberger wordt de opvolger van Colin Stokkers.

Knaken vervult momenteel meerdere functies bij zowel Excelsior ’31 als VV Hoeve Vooruit. Respectievelijk als trainer/coach van JO9-1 en trainer van het tweede elftal. Ook is Knaken coördinator van de mini’s bij Excelsior ’31 en circuittraining- en technisch jeugdcoördinator. Knaken zit bij bovengenoemde clubs in zijn derde seizoen en zal zich komend seizoen ook daarmee bezighouden. Bovendien heeft Knaken een eigen voetbalschool (Tjerja’s Voetbaltraining, red.) en is hij individueel trainer van (jeugd)spelers op amateur- en BVO-niveau. Eveneens is hij hotspottrainer van FC Twente en assistent-trainer van FC Emmen O14 geweest. De Hardenberger heeft dus ervaring op alle niveaus.

Sportclub Rekken is voor Knaken geen onbekende club. Knaken: ,,Ik ben bekend met de historie van Sportclub Rekken en ken de gezonde ambities van de club.’’ Daarbij zal de Hardenberger van de komende maanden gebruikmaken om zijn kennis over Sportclub Rekken verder te verbreden. ,,De komende maanden zal ik goed gebruiken om een volledig beeld te vormen van het team en de mogelijkheden’’, aldus Knaken.

Sportclub Rekken had de keuze uit een aantal talentvolle trainers en zowel de technische commissie als het bestuur zijn dan ook zeer content over de aanstelling van Tjerja-Dave Knaken: ,,Onze voetbalvisie voor de komende jaren komt overeen met de voetbalfilosofie en -ambitie van de nieuwe hoofdtrainer, daarbij in ogenschouw nemend dat we een trainer hebben kunnen contracteren die zijn sporen heeft verdiend in het voetbal. We zijn zeer verheugd met het feit dat Tjerja-Dave onze hoofdtrainer gaat worden.’’ Verder geeft Jeffrey Barts (technisch coördinator, red.) het volgende aan: ,,Wij zullen nog nadere invulling moeten geven aan onze doelstellingen, desalniettemin staat als een paal boven water dat wij er samen alles aan gaan doen om dit tot een succes te brengen.’’

Wij van de redactie heten Tjerja-Dave Knaken van harte welkom bij Sportclub Rekken en wensen hem heel veel succes komend seizoen.

Gerelateerde berichten

6 Thoughts to “Tjerja-Dave Knaken nieuwe hoofdtrainer Sportclub Rekken”

 1. … [Trackback]

  […] Find More on that Topic: sprekken.nl/2022/01/25/tjerja-dave-knaken-nieuwe-hoofdtrainer-sportclub-rekken/ […]

 2. … [Trackback]

  […] There you will find 34457 more Info to that Topic: sprekken.nl/2022/01/25/tjerja-dave-knaken-nieuwe-hoofdtrainer-sportclub-rekken/ […]

 3. … [Trackback]

  […] Information to that Topic: sprekken.nl/2022/01/25/tjerja-dave-knaken-nieuwe-hoofdtrainer-sportclub-rekken/ […]

 4. … [Trackback]

  […] Information to that Topic: sprekken.nl/2022/01/25/tjerja-dave-knaken-nieuwe-hoofdtrainer-sportclub-rekken/ […]

 5. … [Trackback]

  […] There you will find 78635 additional Information on that Topic: sprekken.nl/2022/01/25/tjerja-dave-knaken-nieuwe-hoofdtrainer-sportclub-rekken/ […]

 6. … [Trackback]

  […] Find More here to that Topic: sprekken.nl/2022/01/25/tjerja-dave-knaken-nieuwe-hoofdtrainer-sportclub-rekken/ […]

Comments are closed.