Sportclub Rekken en Colin Stokkers nemen na dit seizoen afscheid van elkaar

De voetbalclub uit Rekken heeft dit besloten in samenspraak met de trainer en de spelersgroep.  Ruud Brinkers, voorzitter van Sportclub Rekken, zegt hierover het volgende.

“Colin is een heel plezierige man in de omgang. Hij besteed veel aandacht aan de spelers en draagt de club een warm hart toe. Het is jammer dat er op details verschillen van inzicht zijn waarop we dit besluit hebben doen nemen. We wensen Colin veel succes in de toekomst.”  Colin Stokkers is sinds seizoen 2020/2021 trainer bij Sportclub Rekken. Dat was het eerste seizoen na de promotie dat Rekken in de 4e klasse uitkwam. Door corona werd dit seizoen niet uitgespeeld. Dit jaar staat Sportclub Rekken er prima voor. Er werden 16 punten behaald in 9 wedstrijden. Sportclub Rekken staat hiermee op de 6e plaats in de 4e klasse B. Stokkers zal het seizoen afmaken en verlaat de club via de voordeur.

Gerelateerde berichten

Comments are closed.