Ruurlo jo9-3 – Rekken Jo9-1

Op een donkere regenachtige morgen vertrekken we om iets voor acht richting Ruurlo. De jongens hebben er zin in! Voor 6 uur zijn er al kranten uit de brievenbus gehaald, tenues die de avond ervoor al klaar werden gelegd kortom we hebben er zin in! We beginnen met de warming up in de regen. Tja word er geroepen het is herfst dan kan het regenen. Na de warming up maken we een opstelling en dan kan de wedstrijd beginnen. We moeten toch nog even wakker worden want Ruurlo breekt gelijk door en de eerste kans is een doelpunt. 1-0 helaas maar kom op we gaan ervoor! We zetten goed druk en Sven geeft een strakke pass aan Fygo, die kapt en draait een aantal mannetjes uit en legt hem klaar voor Florian.. die bedenkt zich geen moment en schiet keihard raak, 1-1! We blijven in de goeie mood want na een lange dribbel van Ties langs bijna alle spelers van Ruurlo staat Florian weer helemaal vrij en schiet hem weer heel hard en koelbloedig binnen 1-2! We blijven goed voetballen en na vele mooie acties schiet Quinten de 1-3 binnen! Na de aftrap zet Fygo gelijk druk en dit levert hem de bal op. Fygo speelt een aantal tegenstanders voorbij en schiet hard raak 4-1! Onze keeper Vince kan bijna een dutje doen zo goed verdedigen Sven en Ties! Onze Quinn stopt een aanval van Ruurlo en geeft de bal aan Florian, die speelt een aantal tegenstanders uit en legt hem klaar voor Quinten en jawel 1-5 staat er op het score bord! We blijven nog even druk zetten en net voor rust word ook de 1-6 binnengeschoten door onze doelpuntenkoning van vandaag Quinten! Het is tijd om even naar de kleedkamer te gaan. Sharon geeft aan dat het super goed gaat en we zo door moeten blijven voetballen. Vol goede moed gaan we het veld weer op. We beginnen weer heel aanvallend, Sven geeft de bal diep aan Quinn, die kapt z’n tegenstander uit en legt hem klaar voor Ties, maar helaas staat net de paal in de weg. Wederom heeft onze keeper niet zoveel te doen maar daarentegen coacht die de jongens allemaal wel goed. Quinn geeft een goeie pass aan Fygo, die legt hem breed op Florian en hij loopt zelf door, Fygo staat weer helemaal vrij en dat ziet Florian, hij speelt op Fygo en die schiet de 1-7 binnen! Heel goed jongens ga zo door! Quinten maakt een super mooie actie langs de lijn en legt hem kop klaar op het hoofd van Florian, helaas vliegt de bal er net niet in.. anders was het echt een wereldgoal geweest! Ruurlo heeft het laatste woord en maakt de 2-7 daarna fluit de scheids af en nemen we penalty’s. Hier kwamen we er weer achter dat onze keeper Vince een echte penalty killer is! Hij hield op 1 penalty na alles tegen! Na een verdiende warme douche vertrekken we weer richting het mooie Rekken.

 

Gerelateerde berichten

18 Thoughts to “Ruurlo jo9-3 – Rekken Jo9-1”

 1. elegant winter jazz

  elegant winter jazz

 2. relaxing jazz instrumental music

  relaxing jazz instrumental music

 3. sleep music

  sleep music

 4. coffee shop

  coffee shop

 5. … [Trackback]

  […] Information to that Topic: sprekken.nl/2021/10/31/ruurlo-jo9-3-rekken-jo9-1/ […]

 6. winter night

  winter night

 7. relaxing harp

  relaxing harp

 8. rap music

  rap music

 9. trap workout

  trap workout

 10. smooth jazz

  smooth jazz

 11. night jazz

  night jazz

 12. bossa nova music

  bossa nova music

 13. soothing music

  soothing music

 14. deep sleep

  deep sleep

 15. new york jazz

  new york jazz

 16. jazz instrumental

  jazz instrumental

 17. … [Trackback]

  […] Read More on that Topic: sprekken.nl/2021/10/31/ruurlo-jo9-3-rekken-jo9-1/ […]

Comments are closed.