Toegangscontrole kantine SP.Rekken

Toegangscontrole kantine
I.v.m. de nieuwe richtlijnen veranderen er een aantal dingen voor het kantinebezoek. Als men in de kantine wil zitten dan moet een geldige QR-code getoond kunnen worden. Dit zal gedaan worden doormiddel van de QR-code op je telefoon te scannen. In de kantine zal duidelijk worden gemaakt waar plaatsgenomen kan worden met een geldige QR-code. Als er iets aan de bar besteld wordt en de kantine direct daarna weer verlaten wordt is er geen QR-code nodig.   Dit houdt in dat vanaf zaterdag 25 september iedereen die in de kantine wil zitten een geldige QR-code moet kunnen tonen.    Indien er alleen een consumptie wordt gehaald en daarna de kantine weer wordt verlaten, is het scannen van de QR-code dus niet nodig.

Gerelateerde berichten

2 Thoughts to “Toegangscontrole kantine SP.Rekken”

  1. … [Trackback]

    […] Read More on to that Topic: sprekken.nl/2021/09/24/toegangscontrole-kantine-sp-rekken/ […]

Comments are closed.