Historie: Rekken Dames bezoeken Zwitserland

Historie-2006: Rekken Dames bezoeken Zwitserland

Uit de voorzet: Het damesteam van voetbalclub Sp.Rekken wil graag internationaal gaan op een toernooi in Zwitserland en aangezien de financiëring nog niet rond is hebben ze als team al een zaterdag op de parkeerplaats van de voetbalclub auto’s gewassen.  In het weekend van 16 tot en met 18 juni 2006  nemen ze deel aan een toernooi in Niederbipp waar de plaatselijke club Fc Niederbipp voor de organisatie zorgt. Aan dit evenement nemen ploegen deel uit Italië , Tsjechië en Nederland. Nu heeft een sponsor , Erik Huitink van Autobedrijf Auto Huitink,  hen de helpende hand toegestoken door een busje terbeschikking te stellen en dat is van harte welkom.  Met enthousiasme is de ploeg met trainer, leidster en 2 toekomstige chauffeurs naar het bedrijf getogen om dit initiatief toe te juichen ,de sponsor te bedanken in alvast bezit te nemen van de bus. Met zo,n gemotiveerd team zal het ook sportief  goed scoren zijn in Zwitserland.

26 juni 2010 internationaal  damestoernooi
In het weekend van 26 juni was de eerste editie van het internationaal damestoernooi dat bij Sportclub Rekken georganiseerd werd. De aanleiding was het 40 jarig jubileum van Sportclub Rekken en de wederontmoeting met enkele dames van DFC Niederbipp. In 2005 zijn de dames van DFC Niederbipp in Rekken geweest voor een oefenpot. Het jaar erop zijn de dames van Sp. Rekken naar Niederbipp gegaan om daar met een toernooi mee te doen. Een supermooi weekend die de aanwezige dames nooit meer zullen vergeten. Dit was de reden om deze gezellige dames uit te nodigen in Rekken en hier omheen een toernooi te organiseren.

Gerelateerde berichten

Comments are closed.