Sp Rekken 1 – Zelhem 1

Op 13 oktober stond het thuis duel met Zelhem op het programma. Rekken stond bovenaan de ranglijst met een nog ongeslagen status na de winst partij van een week eerder uit bij EGVV. Zelhem was voorafgaand aan het duel een betere tegenstander dan EGVV ook omdat Rekken al eerder tegen Zelhem speelde. Rekken kwam nog voor het kwartier op voorsprong, het centrum van de Zelhemse defensie werd opengebroken en Timo Buunk maakte hier goed gebruik van door de 1-0 binnen te schieten.

Rekken hield na de 1-0 de druk er op wat resulteerde in veel kansen en uiteindelijk de 2-0 van Merijn Roos die de bal achter het standbeen in de verre hoek tikte door een voorzet van Timo Buunk. Met een 2-0 ruststand gingen beide teams aan de thee. Na de rust was het spelbeeld onveranderd Rekken hield de druk erop en was opzoek naar meer doelpunten die er uiteindelijk ook kwamen. Koen Konniger werd diep gestuurd en schoot de 3-0 binnen. Niet veel later kwam de 4-0 ook tot stand, Dylan Bijlsma gooide de bal achter de Zelhemse defensie waardoor Merijn Roos er met de bal vandoor ging en werd neergehaald in de zestien meter. De penalty werd goed binnen geschoten door Kevin Stokkers en dat betekende de 4-0. Na de penalty volgde gauw de 5-0, met een individuele actie schoot Merijn Roos zijn tweede van de middag binnen. De 6-0 werd daarna koelbloedig afgemaakt door Koen Konniger die een voorzet van wederom Timo Buunk met zijn chocolade been in de korte hoek binnen schoot. Na de 6-0 was Rekken misschien iets te gemakzuchtig waardoor ze een penalty tegen kregen, deze penalty werd nog bijna gestopt door Dylan Bijlsma. Na de penalty werd Tom Tankink gewisseld voor Joey Vos die het in de slotfase nog op zijn heupen kreeg door in 5 minuten een hattrick te scoren. Twee identieke goals 7-1 en 8-1 en een overtuigende pegel 9-1. Zelhem scoorde ook nog een tweede keer wat er voor zorgde dat er een 9-2 op het nieuwe scorebord stond en tevens de eindstand was. Rekken staat na de zegen op Zelhem nog ongeslagen boven aan en met 3 punten los op de nummer twee Bredevoort. 20 oktober speelt rekken uit tegen Bredevoort we zullen daar proberen onze ongeslagen status te behouden.

Gerelateerde berichten