“Een doelpuntrijke week voor SP Rekken dames 1”

Na een teleurstellende nederlaag tegen Lochuizen (1 – 0), waar we het net (net) niet wisten te vinden, is het ons afgelopen week wel weer gelukt om te scoren! Zo moest Meddo ons veld, afgelopen donderdagavond, verlaten na een 4 – 1 overwinning. En vandaag waren we ook Winterswijk te sterk af met een 5 – 0 overwinning.  Vandaag ging het de eerste helft er wat rommelig aan toe, maar wisten we toch de 1 – 0 te maken (Brigitte). In de tweede helft keerde de rust terug in ons spel en dit resulteerde in vele kansen. We speelden alleen maar op de helft van de tegenstander en we wisten er nog 4 bij te scoren. In de tweede helft scoorde Brigitte de 2 – 0, Marilke de 3 – 0, Sharon de 4 – 0 en Demi maakte de 5 – 0.

Aanstaande vrijdag om 20:00 uur op ‘t Asterloo spelen we alweer onze laatste competitiewedstrijd van het seizoen tegen SJO MEC/ Bredevoort VR1. Alleen winst is voldoende om de vierde plaats veilig te stellen (tenzij SC Meddo gelijk speelt of verliest van Lochuizen). Echter staat Bredevoort VR1 één plek boven ons (op de 3e plaats)… Het zal dus geen gemakkelijke wedstrijd worden. We kunnen jullie support dus goed gebruiken!!
Tot dan!

Gerelateerde berichten

5 Thoughts to ““Een doelpuntrijke week voor SP Rekken dames 1””

 1. … [Trackback]

  […] Read More on that Topic: sprekken.nl/2019/05/26/een-doelpuntrijke-week-voor-sp-rekken-dames-1/ […]

 2. … [Trackback]

  […] Find More here on that Topic: sprekken.nl/2019/05/26/een-doelpuntrijke-week-voor-sp-rekken-dames-1/ […]

 3. … [Trackback]

  […] Read More Information here on that Topic: sprekken.nl/2019/05/26/een-doelpuntrijke-week-voor-sp-rekken-dames-1/ […]

 4. … [Trackback]

  […] Read More on to that Topic: sprekken.nl/2019/05/26/een-doelpuntrijke-week-voor-sp-rekken-dames-1/ […]

 5. … [Trackback]

  […] Find More on to that Topic: sprekken.nl/2019/05/26/een-doelpuntrijke-week-voor-sp-rekken-dames-1/ […]

Comments are closed.