ROTOR 7tegen7 toernooi vrijdag 7 juni

Rotor Recreatief 7 tegen 7 Voetbaltoernooi bij FC.Eibergen. Op vrijdag 7 juni wordt het Rotor Recreatief 7-7 voetbaltoernooi voor
volwassenen(dames en heren) georganiseerd op de velden van FC.Eibergen van 18.30 tot 22.30 uur. Opgeven kan tot 17 mei !
Bij voldoende teams een aparte  heren35 +/45+ en/of dames poule.

Het toernooi is een onderdeel van de sportstimuleringsactiviteiten van de Eibergse Sport Federatie en is speciaal bedoeld voor de doelgroep volwassenen. Er wordt 7 tegen 7 gespeeld op een half veld met aangepaste spelregels. Zo mag er onbeperkt gewisseld worden en duren de wedstrijden 15 minuten. Bedrijfs-, café-, buurt- en verenigingsteams worden van harte uitgenodigd om deel te nemen aan dit toernooi waarbij gezelligheid en fair play voorop staan. Er is slechts ruimte voor 20 teams, dus schrijf je snel in! Bij voldoende damesteams wordt er een aparte damespoule geformeerd. Dit jaar wordt er voor het eerst gespeeld met kruisfinales en een echte finale, daarom duren de wedstrijden iets langer. Geïnteresseerden kunnen zelf een team samenstellen en dienen zich in te schrijven vóór 17 mei bij de Sport Federatie Berkelland. Deelnamekosten zijn €20 per team. Opgeven kan per telefoon via 0545-476727 of per e-mail via john@sportfederatieberkelland.nl.

Gerelateerde berichten

128 Thoughts to “ROTOR 7tegen7 toernooi vrijdag 7 juni”

  1. bossa nova jazz

    bossa nova jazz

Comments are closed.