Sp Rekken JO9 doet van zich spreken op De Vijverberg

Doetinchem – De jongens van Sp Rekken JO9 hebben dinsdag 23 april de finale van het jaarlijkse Graafschap Pincvision Tournament nipt verloren van DZC’68 uit Doetinchem. Zij waren de twee finalisten in de categorie ‘hoofdklasse en eerste klasse’. In de categorie ‘tweede klasse en lager’ ging de winst naar SV Keijenburgse Boys.

De twee finales werden gespeeld in stadion De Vijverberg, de thuisbasis van de Graafschap. Voor het zevental was het natuurlijk een geweldige ervaring te spelen op het veld waar luttele uren later De Graafschap met 1-0 zou winnen van FC Emmen. En het mooiste: de jongens en hun begeleiders mochten daarbij zijn en voorafgaande aan de wedstrijd zelfs nog even met hoofdcoach Henk de Jong op de foto

Een dag eerder, op tweede paasdag, hadden Max, Stijn, Sil, Boaz, Pieter, Lars, Jasper en ‘huurling’ Douwe de finale gehaald door op de velden van VV Doetinchem hun poule winnend af te sluitend. Douwe kwam tijdelijk over van een hoger elftal, omdat twee jongens last hadden van kleine blessures. Dat was ook een van de redenen dat de zeven uiteindelijk in de finale niet veel kans maakten tegen het meer uitgebalanceerde DZC’68; niet zo gek als je bedenkt dat dat team kan putten uit meer dan honderd kinderen, waar ze het in Rekken moeten doen met deze twee handen vol jonge mannen. Dan is een eindstand van 8-10 zo slecht nog niet uiteindelijk.

De begeleidende staf was na afloop dan ook zeer te spreken over het team. Ties, Timo en Sharon hebben al laten weten op 11 mei revanche te nemen op DZC’68; dan komen de jonge Doetinchemmers in competitieverband naar Rekken.

 

Gerelateerde berichten

6 Thoughts to “Sp Rekken JO9 doet van zich spreken op De Vijverberg”

 1. … [Trackback]

  […] Read More to that Topic: sprekken.nl/2019/04/24/sp-rekken-jo9-doet-van-zich-spreken-op-de-vijverberg/ […]

 2. … [Trackback]

  […] Info to that Topic: sprekken.nl/2019/04/24/sp-rekken-jo9-doet-van-zich-spreken-op-de-vijverberg/ […]

 3. … [Trackback]

  […] Read More on that Topic: sprekken.nl/2019/04/24/sp-rekken-jo9-doet-van-zich-spreken-op-de-vijverberg/ […]

 4. … [Trackback]

  […] Read More Information here on that Topic: sprekken.nl/2019/04/24/sp-rekken-jo9-doet-van-zich-spreken-op-de-vijverberg/ […]

 5. … [Trackback]

  […] Here you will find 21532 additional Information to that Topic: sprekken.nl/2019/04/24/sp-rekken-jo9-doet-van-zich-spreken-op-de-vijverberg/ […]

 6. … [Trackback]

  […] Here you can find 55378 additional Info to that Topic: sprekken.nl/2019/04/24/sp-rekken-jo9-doet-van-zich-spreken-op-de-vijverberg/ […]

Comments are closed.