FC Eibergen 1 – SP Rekken 1

Op zaterdag 9 maart stond de derby tegen FC Eibergen op het programma. Omdat Eibergen de laatste wedstrijden ook in zwaar weer verkeerde lag er zeker een kans voor hekkensluiter Rekken. Rekken kon aanvangen met de sterkst mogelijke elf terwijl Eibergen kampte met enkele blessures. Of dit de reden was voor het matige spel van de thuisploeg is niet duidelijk maar zeker in de eerste helft was Rekken voetballend beter. Dit resulteerde echter niet in kansen en zo bleven de treffers uit. Ook FC Eibergen werd niet echt gevaarlijk, op 1 moment na. Spits Guus Slaats brak gevaarlijk door tot op 15 meter van het doel van Rekken maar met een perfecte ingreep voorkwam Bram Helmers het gevaar en zo bleef het tot de rust 0-0. Ook in de 2e helft kwam de wedstrijd niet heel lekker op gang, binnen een minuut na rust had het centrale duo van Eibergen de bal al weer twee keer blind naar voren geschoten, zoals ze eigenlijk de hele wedstrijd deden. Helaas werd er verder ook te weinig gecreëerd van beide kanten waardoor ook de eindstand bleef steken op 0-0

Gerelateerde berichten

Comments are closed.