Sp Rekken O11-1 – Sp Neede O11-4

1ste helft:   Vandaag werd er om 10.30 afgetrapt voor de wedstrijd. Na een paar minuten was het 1-0 door een mooie goal van Douwe (die deed mee van de 013-1 omdat wij te weinig personen hadden). En daarna werd het 1-1 door een klein foutje van de verdediging. En toen werd er weer gescoord door Rekken door Douwe de 2-1. En daarna hadden we een mooie aanval over de rechte kant en toen gaf Douwe hem voor op Mike en die knalt hem er in 1 keer 1 en toen stond het 3-1. En toen werd Neede weer gevaarlijk maar de bal komt van de rechter kant, hij geeft de bal voor en de persoon van Neede kopte in de handen van de keeper. En toen kwam er een counter van SP Rekken en toen werd het 4-1 door een goal van Douwe. En toen had Neede weer afgetrapt en zette Rekken druk en daar speelde Neede zich netjes doorheen en toen kwam er een speler van Neede voor de goal en die schoot mis. Toen kregen wij een intrap en dat ging mis want ze speelde hem bij de tegenstander in de voeten en toen speelden ze de bal lang er werd er gescoord door Neede en toen stond het 4-2. En net voor de rust bouwde Rekken rustig op en toen werd en een steekbal gegeven op Douwe en die laat zich niet vaker 1 op 1 zetten voor keeper want hij scoorde zijn 4e goal van de wedstrijd en toen stond het 5-2.

 

Opstelling:

                                              Daan

 

Sem                                      Reamon                              Fenna

 

                                              Boaz

 

Lynn                                                                                    Mike
                                                Douwe

 

De 2e helft: Moesten we Douwe missen want die moest mee met de 013-1. Dus toen kregen wij Lucas van de 09-2. En werd goed gespeeld van beide kanten maar Rekken was in het begin van de 2e helft scherper. En toen gaf Boaz de lange bal die kwam bij de verdediger van Neede terecht en Daan zette druk en hij won de bal en toen stond die 1 op 1 op de keeper maar helaas ging dat fout want hij schoot hem bij de keeper in de handen. En toen kwam er een time out en toen hebben we nog even alles besproken hoe we het gaan doen voor het laatste kwartiertje. En na de time out ging het mis want Neede kreeg de bal en speelde rond en toen gaven ze een voorzet en de bal ging net onder Reamon door en toen stond daar een speler van Neede en die scoorde de 5-3. En daarna was Neede beter met kansen en nog meer kansen maar ze gingen er allemaal niet in. En toen klonk het eindsignaal van onze scheidsrechter Indy Veldhuis. En toen had Rekken 011-1 voor het eerst dit seizoen gewonnen.

 

 

Gerelateerde berichten

Comments are closed.