Reunie VR1 – SP Rekken VR1

⚽ Reunie VR1 – SP Rekken VR1 ⚽
Vandaag stond onze eerste competitiewedstrijd van de tweede seizoenshelft op de planning!  Op een zonnige, toch nog wat frisse, zondagochtend vertrokken we om 9.30 uur richting Borculo. De eerste seizoenshelft hadden we onnodig punten laten liggen tegen Reunie, er viel dus een hoop goed te maken.   Tijdens de warming-up bleek al snel dat de (zoals altijd) ingepakte thermo kleding, handschoenen en hoofd- en nek warmers vandaag overbodig waren. Er brak een heerlijk zonnetje door (die helaas de eerste helft, na de wederom verloren toss, bij ons in de ogen scheen).

Het fluitsignaal klonk, nog geen 2 minuten later kwam de bal in de kluts voor het doel van Reunie en jawel… Onze spits Indy, terug van haar knie-blessure, wist het doel te vinden! 0-1 Rekken. Wij waren duidelijk de bal bezittende partij de eerste helft, ook hielden we meer rust aan de bal dan de laatste weken voor de winterstop. We hebben nog enkele kansen gecreëerd en weinig weg gegeven, maar de durf en nauwkeurigheid ontbrak nog. Rust stand: 0-1.
De tweede helft begon fanatiek. Ook Reunie leek in de kleedkamer een oppepper gehad te hebben, wat zich voornamelijk uitte in luid gejuich vanaf de bank en wat meer duels in het veld. Conditioneel was Rekken de bovenliggende partij, Reunie creëerde eigenlijk nauwelijks kansen en Rekken des te meer! Tanja wist als eerste het doel te vinden, helaas zwaaide de vlagger van Reunie iets te enthousiast met de stok.. afgekeurd! Gelukkig wisten Brigitte en Ilse ervoor te zorgen dat we deze zondag met een mooie 0-3 overwinning afsloten!
Volgende week zaterdag staat onze bekerwedstrijd tegen DSV’61 dames 1 op het programma! Een spannende pot waarbij we jullie support goed kunnen gebruiken ??.
Helaas is vandaag Julien met een dikke enkel van het veld gegaan, wij hopen dat ze snel herstelt en weer binnen de lijnen te zien is ?!

Gerelateerde berichten