Sp.Rekken 1 – Erix 1 1-1

Zondag 17 januari stond de belangrijke thuiswedstrijd tegen Erix uit Lievelde op het programma. De tweede wedstrijd onder leiding van trainer Mark Roossink kon Rekken de mogelijkheid geven om enigszins aansluiting te vinden in de 4e klasse. Rekken trapte af in de volgende opstelling:

 1. Dylan Bijlsma
 2. Marc Blaauboer
 3. Bram Helmers
 4. Mike Kerkemeijer
 5. Roy Leusink
 6. Tom Tankink
 7. Timo Buunk
 8. Koen Konniger
 9. Jasper Stein
 10. Thies Diepenmaat
 11. Thijs Tankink
 12. Kevin Stokkers
 13. Bjarne Boonk
 14. Merijn Roos
 15. Bjorn ten Haken

 

Rekken begon sterk aan de belangrijke wedstrijd. Het zette hoog druk op het zeer verdedigende Erix. Aan de bal kreeg Rekken veel ruimte. Die vrijheid oogde wat onwennig voor Rekken. Rekken kreeg het echter een aantal keer voor elkaar om goede kansen te creëren voor zichzelf. Helaas moest Diepenmaat het veld al wel verlaten in de tweede helft, hij liep een kuitblessure op in hard duel. Gelukkig wist Rekken wel een doelpunt te maken voor rust. T. Tankink had een drietal pogingen nodig, maar wist uiteindelijk de bal wel tegen de touwen te schieten. Rekken leidde met 1-0. Dit was tevens de ruststand.

De tweede helft was Rekken minder dominant dan de eerste helft. Erix’ voetbal was echter nog steeds erg slordig. Dit slechte spel van beide kanten resulteerde dan ook niet in veel momenten om warm van te worden. Helaas voor Rekken wist Erix wel te scoren in deze slechte fase. De tussenstand na ongeveer 70 minuten voetballen was 1-1. Hieropvolgend kende deze wedstrijd weinig kansen. Rekken oogde vermoeid in het laatste kwartier, en kon daarom niets meer forceren. Een goed fluitende dhr. de Vries floot de wedstrijd af met 1-1 op het scorebord.  Hoewel er voor beide ploegen niet veel meer in zat op deze middag, was Rekken toch zichtbaar ontevreden met 1 punt. Het zal nu nog enkele verrassende overwinningen neer moeten zetten om degradatie te voorkomen. Volgende week mogen de groenen een poging wagen tegen Rietmolen. In Rietmolen wordt om 14:00 afgetrapt. Komt dat zien!

Gerelateerde berichten

Comments are closed.