13. Joey Vos
14. Robin Wegdam
15. Bjorn ten Haken

Na een geslaagd vrij weekend waarin de teamspirit centraal stond was het aan het vlaggenschip van SP Rekken de taak om de 3 punten in Rekken te houden. BSC UNISSON, dat ook niet sterk aan de competitie was begonnen, stond samen met Erix op 6 punten. De taak aan de jonge ploeg uit Rekken om op gelijke hoogte te komen met deze 2 dorpsclubjes.

Rekken begon met een gewijzigde opstelling. Op het middenveld had Koen Konniger een basisplaats veroverd en Jordy te Raa had na lange tijd weer eens de kans om 90 minuten te maken in het eerste.
Onder toezicht van een stralend zonnetje en een prima onderhouden veld werd er om 14:00 het startsignaal gegeven. Rekken, dat had afgesproken om zich iets in te laten zakken, begon goed aan de wedstrijd. Af en toe slordig balverlies van de achterhoede van de heren uit Boekelo zorgde voor enkele kansen in het voordeel van Rekken.
Het solide verdedigen van de laatste linie van Rekken zorgde voor weinig gevaar, tot de 15e minuut. Een goed opgezette aanval komt uit bij de makkelijk voetballende Pim Ratering. Hij schoot de bal tegen de touwen. De scheidsrechter vond het ogenschijnlijk een doelpunt, maar was enigszins verplicht de assistent scheidsrechter van Rekken aan te horen voor het vlagsignaal dat hij gaf. Na diens uitleg besloot de scheidsrechter het doelpunt af te keuren. Rekken was gewaarschuwd. Rekken wist na de wedstrijd thuis tegen Eibergen dat het geen wonderploeg heeft en het nodig heeft om wat meer karakter te tonen. Rekken voetbalde fel en dit resulteerde via de rechterkant in een kleine scrimmage die werd gewonnen door Rekken. Koen Konniger kon de bal ontfutselen en maakt een actie richting het doel van Boekelo. Bij het rennen richting de 16 zag hij de inlopende Jasper Stein goed komen inlopen en gaf de bal keurig af. Jasper Stein bedacht zich geen moment en schoot de bal hoog in de rechterhoek binnen. 1-0 Rekken. Met deze stand gingen beide teams de rust in.

Rekken zakte de tweede helft nog verder in. Hierdoor kreeg BSC meer het heft in handen. Rekken gaf geen druk meer op de achterhoede van BSC en liep constant achter de bal en de mannen van Boekelo aan. Na een paar prima aanvallen aan de zijde van BSC was het in de 64e minuut dan toch raak. Rekken was bang dat het dan toch, weer, mis zou gaan. Het geloof op een overwinning zat er niet echt meer in. De zaak om de boel achterin dicht te houden en dan maar tevreden zijn met 1 punt. Dit hield de ploeg van Rekken tot de 90e minuut goed vol. Op basis van de kansen die Rekken had in de eerste helft en het overwicht dat BSC in de tweede helft had is de puntendeling terecht. Al zal Rekken deze meer koesteren dan UNISSON.

Volgende week is er een vrij weekend. Op 18 november hoopt Rekken uit in Overdinkel weer punten te gaan pakken. We hopen jullie dan weer te zien.