Rekken 6 laten punten liggen

Na het gelijke spel 2-2 uit bij Ratti moest er worden gewonnen van Vios.B-9 om aan te haken bij de top 3. De mannen van Vios.B waren al vroeg op het veld en het leek erop dat ze na een paar dikke verlies partijen niet nog een keer met een nederlaag van het veld wilden gaan. Ze begonnen inderdaad  beter dan verwacht aan de wedstrijd maar Rekken deed goed mee en was zeker de eerste 25 min. sterker. Dit resulteerde in een verdiende 1-0 voorsprong Eric D. kon een schot op de lat van dichtbij intikken. Keeper Marco S.  had na 25 min. nog amper een bal geraakt maar liet de eerste voorzet door z’n handen glippen en de spits van Beltrum had daar geen moeite mee 1-1. Paul N. maakte een behoorlijke overtreding en moest 6 min. voor rust  voor 10 min. naar de kant. In plaats van compact  te spelen en de rust te halen gingen we jagen en Beltrum profiteerde direct , 1-2. Na rust maakte Beltrum de 1-3 en leek de wedstrijd over maar Rekken vocht zich goed terug Erik D. en Jan B. zorgden voor de 3-3 en de 3 punten kwamen weer binnen handbereik. Maar …Beltrum scoorde ineens 3-4 ….en warempel Rekken maakte vlak voor tijd de 4-4. Uiteindelijk waren we tevreden met een punt zeker ook omdat de top 3 ook punten had laten liggen tegen op papier makkelijke tegenstanders. Zondag om 09.30 uur de topper op het Asterloo tegen koploper Buurse 5….er kan van alles gebeuren ..dus komt dat zien !

Stand:
Deo    6-13
Buurse 6-13
Ratti  6-13
Rekken 6-11

 

Gerelateerde berichten

22 Thoughts to “Rekken 6 laten punten liggen”

Comments are closed.