Rekken JO15

We moesten uit naar Aalten. We begonnen met een andere opstelling dan normaal: 4-4-2. We begonnen goed en speelden goed over. AD’69 had een paar kansen, maar miste die. Ook wij hadden kansen. Eentje ging er zelfs in, maar wegens buitenspel werd die helaas afgekeurd.

Wij waren beter, maar uiteindelijk maakten zij een goal en een paar minuten later maakten zij de tweede. Dus gingen we met 2-0 de rust in, maar we hadden wel door dat er in Aalten wat te halen viel. Al vroeg in de tweede helft viel de 2-1 van Anne uit een corner. Wij speelden goed, net zoals in de eerste helft. De volgende goal viel uit een mooie aanval. Een op Bart teruggelegde bal ging met de binnenkant zo de kruising in: 2-2. Daarna viel zelfs nog de winnende goal uit een vrije trap: Marlinn kreeg een goede bal en ging daarmee richting het zestienmetergebied, waar ze werd neergehaald. Vrije trap voor ons. Thije mocht hem nemen en hij schoot hem er mooi in. Iedereen was blij, we hadden met 2-3 gewonnen.”