SP.Rekken interview

Als voorbeschouwing op de wedstrijd van aanstaande zaterdag, stelden wij een paar vragen aan de matchwinner van afgelopen zondag: Jasper Stein.

Je speelt nu een paar jaar in Rekken, hoe bevalt dat?
Het bevalt mij zeer goed bij Rekken. Meteen vanaf het begin kon je al merken dat het teamgevoel goed was, zowel in de jeugd als bij het 1ste elftal.

Wat spreekt je aan bij Sportclub Rekken?
Ik vind het vooral goed hoe iedereen met elkaar omgaat binnen de club, je kunt altijd met iemand een praatje maken. En als er iets is, zijn er veel manieren waarop je geholpen kan worden.

Hoe ervaar je de stap van de A-jeugd naar de senioren?
De stap van de jeugd naar de senioren 2 jaar geleden was pittig. Ik denk ook dat dit komt omdat ik toen officieel nog A speler was. Het spel werd in één keer veel fysieker en de snelheid lag ook veel hoger. Het heeft bij mij toch wel een heel seizoen geduurd om te wennen. Maar gelukkig werd er vanuit het team goed geholpen om snel te wennen.

Hoe was het om afgelopen zondag 2x te scoren en matchwinner te worden?
Haha, afgelopen zondag was echt een fijne dag. Scoren voor ´´het Eerste´´ geeft altijd al een goed gevoel. En als je daarmee ook nog de wedstrijd kan winnen, dan geeft dat natuurlijk een nog beter gevoel.

Hoe ervaar je de derby? Is dit voor jou extra speciaal, aangezien je bij FC Eibergen gespeeld hebt?
De derby is voor mij zeker extra speciaal. Dit natuurlijk omdat ik bijna de gehele jeugd bij Eibergen heb gevoetbald. Ik kijk altijd uit naar de wedstrijden tegen Eibergen, dat zijn toch de momenten om nog net iets meer je best te doen dan normaal. En waar winnen nog net iets belangrijker is

Wat voor wedstrijd verwacht je dat het gaat worden?
Ik verwacht dat het een leuke, maar moeilijke wedstrijd gaat worden. FC Eibergen zal er op gebrand zijn om de eerste winst van het seizoen te halen, terwijl wij onze winst tegen FC Aramea door willen zetten. Maar aan het einde zal er toch echt winst voor Rekken op het bord staan.

 

 

Gerelateerde berichten

17 Thoughts to “SP.Rekken interview”

  1. casino ohne anmeldung gratis online spielen where

Comments are closed.