SP.Rekken – FC.Eibergen zaterdag 16.30 uur

Balsponsor Sp.Rekken-FC.Eibergen: Brouwer Financiële Diensten –  De derby in de 4e klasse tussen Sp. Rekken versus FC Eibergen staat aanstaande zaterdag 20 oktober op het programma. De wedstrijd op sportpark ‘t Asterloo wordt gespeeld vanaf 16.30 uur.
Beide ploegen zijn niet sterk aan de competitie begonnen. Rekken wist afgelopen zondag (op spectaculaire wijze) de eerste 3 punten te pakken en verloor daarvoor 3 keer. Eibergen heeft 2 verliespartijen genoteerd en speelde 2 keer gelijk. Deze derby kan dus de weg omhoog betekenen voor beide ploegen.
Rond deze derby worden verschillende activiteiten georganiseerd. Voorafgaand aan de wedstrijd wordt er door de jeugd van Rekken gestreden om een penaltybokaal en rondom de wedstrijd zal er muziek worden gedraaid door DJ Wall-D, beter bekend als Waldo Rhebergen, de Rekkense rechtshalf van hoofdklasser RKZVC uit Zieuwent.
De Club van 100, een fanatieke groep sponsoren, zorgt voor een lekkere barbecue en er zal een buitentap aanwezig zijn. Daarnaast zijn er een zogeheten ‘blinde toto’ en een Rad van Fortuin. Die moeten zorgen voor het nodige vermaak. Hopelijk zien we jullie allen de 20e!

 

Gerelateerde berichten