ROTOR 7tegen7 toernooi vrijdag 15 Juni

Rotor Recreatief 7 tegen 7 Voetbaltoernooi bij Sportclub Rekken. Op vrijdag 15 juni wordt het Rotor Recreatief 7-7 voetbaltoernooi voor
volwassenen(dames en heren) georganiseerd op de velden van Sportclub Rekken van 18.30 tot 22.30 uur. Dit toernooi wordt al weer voor de 27e keer georganiseerd!  Opgeven kan tot 25 mei !

Het toernooi is een onderdeel van de sportstimuleringsactiviteiten van de Eibergse Sport Federatie en is speciaal bedoeld voor de doelgroep volwassenen. Er wordt 7 tegen 7 gespeeld op een half veld met aangepaste spelregels. Zo mag er onbeperkt gewisseld worden en duren de wedstrijden 15 minuten. Bedrijfs-, café-, buurt- en verenigingsteams worden van harte uitgenodigd om deel te nemen aan dit toernooi waarbij gezelligheid en fair play voorop staan. Er is slechts ruimte voor 20 teams, dus schrijf je snel in! Bij voldoende damesteams wordt er een aparte damespoule geformeerd. Dit jaar wordt er voor het eerst gespeeld met kruisfinales en een echte finale, daarom duren de wedstrijden iets langer. Geïnteresseerden kunnen zelf een team samenstellen en dienen zich in te schrijven vóór 25 mei bij de Sport Federatie Berkelland. Deelnamekosten zijn €20 per team. Opgeven kan per telefoon via 0545-476727 of per e-mail via john@sportfederatieberkelland.nl.

Gerelateerde berichten