Rekken JO8-1

Rekken JO8-1 – Bentelo JO8-1:  Op zaterdag 14 april trapte wij om half 10 af tegen Bentelo. Voor die tijd vertelden Thies en Sharon dat we veel moesten samen spelen en vragen om de bal. Als de bal voorin is mogen ook de verdedigers helpen in de aanval maar die moeten dan wel weer snel terug zakken als de tegenstander aan de bal is. We begonnen sterk aan de wedstrijd en binnen 2 minuten stond het dan ook al 1-0 voor ons! Sil maakte een mooie dribbel en schoot de bal kei hard in de kruising. Niet veel later werd het 2-0 Pieter gaf een steek bal op Boaz, Boaz maakte een mooie actie en legde hem perfect af voor Jasper die hem mooi binnen schoot! Lars onze goede verdediger kwam op en werd niet aangepakt door een speler van Bentelo, hij mocht zo doorlopen en schoot de 3-0 binnen! Zo stond het na 10 minuten al 3-0 voor ons. In de time- out wisselde we en gingen we weer met goede moet verder. Er werd veel samengespeeld en gevraagd om de bal. Hierdoor stond het bij rust al 6-0 voor ons. Thies en Sharon gaven in de rust aan dat het super goed ging, iedereen voetbalde goed en onze top keeper Siem had een aantal goede reddingen in de eerste helft. In de tweede helft begonnen we iets minder sterk. Hierdoor scoorde Bentelo 2 keer. Maar wij lieten ons niet op de kop zitten en gingen weer beter voetballen. Siem gaf een perfecte bal op Stijn, Stijn schoot de bal netjes met links in de korte hoek en de keeper van Bentelo was kansloos. Ook de verdedigers Devon en Max verichte goed werk. Want de tegenstanders kwamen er niet langs! Pieter stond de tweede helft op de mid mid en liep van voor naar achter en van links naar rechts. Hij maakte veel goede acties en gaf veel voorzetten. Ook Marijn maakte vandaag goede acties en gaf een mooie voorzet op Pieter. Pieter wist hier wel raak mee en schoot de bal heel hard in de rechter hoek! Onze keeper Lucas hield de ballen de tweede helft prima uit de goal. Nu hadden ze ook niet heel veel kansen maar er waren af en toe toch nog reddingen nodig. Na 40 minuten stond er 10-2 op het score bord.

1-0 Sil, 2-0 Jasper, 3-0 Lars, 4-0 Jasper, 5-0 Boaz, 6-0 Boaz, 7-0 Siem, 8-0 Sil, 9-2 Stijn, 10-2 Pieter.

Grol JO8-1   Rekken JO8-1:  Op zaterdag 21 april stond de wedstrijd tegen Grol gepland. Het zonnetje scheen al lekker en we hadden er zin in dus met goede moed vertrokken we richting Groenlo. Na de warming-up vertelde Sharon de opstelling. Boaz mocht beginnen als keeper vandaag. We begonnen sterk, maar de keeper van Grol kon ook best goed keepen. Boaz schoot de bal uit richting Jasper. De bal ging over iedereen van Grol heen en Jasper nam hem mooi aan en schoot hem in de verre hoek, 0-1 voor ons! Hierna werden wij alleen maar beter, we speelden goed samen en maakten mooie goals. Ook Boaz had een paar goede reddingen. De mooiste redding was een bal die hij uit de kruising tikte. De eerste helft was voorbij en wij stonden dik verdient met 0-4 voor. In de rust namen we een lekkere ranja borrel en we wisselden van keeper. De tweede helft stond Pieter onder de lat. We gingen de tweede helft vrolijk door met waar we in de eerste helft mee geëindigd waren. Verdediger Devon maakte een mooie actie van achteruit en deed een één tweetje met Sil. Devon schoot hierna de bal netjes achter de keeper van Grol. Boaz en Stijn en Marijn hadden goede combinaties samen. Dit resulteerde in veel doelpunten. Ook onze top spits Siem pakte nog een mooie goal mee. Max en Lars stonden hun mannetje achterin. Na 40 minuten hadden wij verdient gewonnen met een 1-9!! Heel goed gedaan jongens

0-1 Jasper, 0-2 Sil, 0-3 Stijn, 0-4 Pieter, 0-5 Devon, 0-6 Boaz, 0-7 Boaz, 1-8 Siem, 1-9 Boaz.