Pupil van de week: Stan Meddeler

Het is een opmerkelijk gegeven en voor zover bekend nog nooit eerder in Rekken voorgekomen! Twee zondagen achter elkaar competitie spelen tegen de zelfde ploeg. Het is allemaal het gevolg van de vele afgelastingen deze winter!  Vorige week zondag ging Rekken op bezoek bij KSV in Vragender en nam de punten mee naar het Asterloo.De pupil van de week bij de return luistert naar de naam Stan Meddeler. Deze vrolijke en blije 9-jarige jongen is er van overtuigd dat Rekken ook nu gaat scoren en winnen van KSV.

Stan woont aan de Lindevoort met zijn broer Ticho en zijn ouders Petra en Heino. De familie heeft 2 honden. De Labrador Yara en de Golden Retriever Lola. Het zijn allebei lieve en brave honden. Stan speelt en knuffelt vaak met deze vrienden. Ze zijn erg lief en voelen heel zacht aan. Buiten in een mooi konijnenhok woont Vlekkie. Vlekkie is een ondeugend konijntje. Regelmatig knaagt hij het gaas kapot en ontsnapt dan uit zijn hok. Gelukkig loopt hij niet ver weg en Stan kan hem gemakkelijk pakken. Ook bezit de familie nog 4 mooie kippen. Die zijn heel tam en willen graag geaaid worden.

Stan zit op OBS de Berkel in groep 6 bij de juffen Kim en Demi. De groepen 5 en 6 zitten samen in 1 lokaal. Dat zijn totaal 18 kinderen. De klas van Stan telt maar 6 leerlingen. 3 meisjes en Roan, Jurre en Stan zijn de jongens. Stan zijn favoriete vakken zijn gym, rekenen en knutselen. Ook heeft Stan nog niet zo heel lang geleden zijn eerste spreekbeurt op school gehouden. Het ging over honden en ook over hulphonden. Yara, de lieve Labrador van de familie mocht tijdens de spreekbeurt mee naar school. Het cijfer was prima, een 8.5. OBS de Berkel is een leuke school. Pas hebben ze buiten een nieuw speeltoestel gekregen. Een soort korf op een paal. Onder in de korf zitten 4 uitgangen waar je punten mee kunt scoren. 2,4,6 en 8 punten zijn de mogelijkheden.

Stan heeft ook al goed nagedacht over zijn toekomt. Hij wil later You Tuber worden. Hij wil filmpjes en spelletjes maken en ze daarna op You Tube zetten. Stan heeft veel vrienden. Hun namen zijn Douwe, Mart, Leon, Gerard, Wout, Jens, Reamon, Gijs en Roan.

De familie Meddeler is erg sportief. Mama Petra en Ticho kun je regelmatig tegenkomen als ze weer een flinke wandeling  maken. Vorig jaar hebben ze zelfs de 4 daagse van Nijmegen uitgelopen. En papa Heino is elke week de betrouwbare back van het 5de elftal van Rekken. Ook Stan is  een fanatieke verdediger. Hij  speelt in het Jo-11 team van trainer Tygo Velthuis. Stan en zijn medespelers vinden het gaaf dat hun trainer vaak met nieuwe trainingsoefeningen komt. Als er wedstrijden zijn gaat papa Heino altijd mee als leider. Stan vind het erg gezellig op voetbal. Bijna al zijn vrienden spelen ook bij Sportclub Rekken. Een wedstrijd spelen is het leukste wat er is. Volgens Stan is bij Rekken alles prima geregeld. Wel heeft hij nog een verbeterpuntje. Hij zou graag wat meer trainingsspullen willen hebben zoals meer kleine goaltjes en de poppen zijn kapot.

Stan is een groot supporter van zijn vader die volgens hem de ster van het vijfde elftal is. Als papa Heino moet voetballen gaat Stan vaak kijken. Stan vind hem de beste speler van Rekken. Stan is supporter van FC Twente en hij vind de keeper van Twente de beste van Nederland. Van de wereld is Ronaldo de beste speler en Real Madrid de mooiste club.

Zondag is het zover! Stan mag pupil van de week zijn bij Sportclub Rekken. En daar heeft hij heel veel zin in. Ook gaat hij goed zijn best doen om bij zijn doelpoging de keeper van Vragender te verslaan door een schittert doelpunt te maken. Hij hoopt dat het gaat lukken. En hij rekent erop dat het team van Rekken daarna ook mooie en veel goals gaat maken. Stan heeft zijn hele familie uitgenodigd om te komen kijken evenals al zijn vrienden, kennissen en buren. En wij van Rekken hopen dat het een mooie en sportieve strijd gaat worden en dat Stan en iedereen die is gekomen een onvergetelijke middag zullen hebben.

Gerelateerde berichten

19 Thoughts to “Pupil van de week: Stan Meddeler”

Comments are closed.