KSV 1 – SP Rekken 1 1-3

Zondag 22 april speelde Rekken alweer de 17e competitiewedstrijd van het seizoen. Op bezoek bij KSV uit Vragender ging Rekken op zoek naar de 3 punten, die in de voorgaande wedstrijden niet werden gevonden. KSV vochtte op haar beurt voor de punten in de strijd tegen degradatie. Rekken startte in de volgende opstelling:

 

 1. Dylan Bijlsma
 2. Bram Helmers
 3. Patrick Nijland
 4. Mike Kerkemeijer
 5. Jordy te Raa
 6. Kevin Stokkers
 7. Job Groen
 8. Thijs Tankink
 9. Nick van der Luyt
 10. Jasper Stein
 11. Merijn Roos
 12. Damas Damen
 13. Sjoerd Weernink
 14. Joey Vos
 15. Bjarne Boonk

Snel in de wedstrijd werd duidelijk dat KSV niet van plan was al teveel druk uit te oefenen op de Rekkense defensie. Rekken had het balbezit en probeerde ietwat onwennig de bal rond te laten gaan om op die manier scoringskansen te creëren. Nadat enkele uitstekende steekpasses werden afgevlagd door de lijnsman uit Vragender, was het een fantastisch afstandschot van Thijs Tankink dat de 0-1 op het scorebord liet verschijnen. Enkele minuten later spatte een fraaie boogbal van Nick van der Luyt uiteen op het aluminium. KSV wist kort voor rust nog een kleine kans te vinden met een afstandsschot dat naast ging. Ruststand 0-1.

De tweede helft begon wat stroefjes vanuit Rekkens perspectief. Grote kansen werden in de beginfase niet gecreëerd en het was KSV dat ook vrij onverwacht de 1-1 wist te scoren. Gelukkig liet de Rekkense spelers hun koppen niet hangen en wist het al snel de 1-2 te scoren. Merijn Roos tekende voor een mooi doelpunt in de korte hoek. Enkele momenten later werd het zelfs 1-3 nadat Nick van der Luyt profiteerde van een slippertje van de doelman uit Vragender. Hij wist knap de bal binnen te koppen. Deze stand stond ook op het scorebord na 90 minuten spelen. Rekken was tevreden met de behaalde 3 punten, KSV zal de komende wedstrijd nog enkele puntjes bij elkaar moeten sprokkelen.

Donderdagavond om 19:30 zal Rekken aantreden tegen Erix uit Lievelde. Een directe concurrent op basis van de huidige ranglijst. Het belooft een mooie wedstrijd te worden!

Gerelateerde berichten

Comments are closed.