WK Poule 2018 Sp. Rekken

Helaas heeft Nederland zich niet weten te plaatsen voor het WK in Rusland. De moeizame kwalificatiereeks deed soms pijn aan de ogen, het was niet best! Met weemoed denken we natuurlijk graag terug aan de fantastische prestatie van Oranje in Brazilië, en wat langer geleden in Zuid Afrika. Wat is Nederland qua voetballand toch van haar voetstuk gevallen! Hopelijk slaan we met de nieuwe bondscoach, Ronald Koeman, weer de goede weg in. Zonder deelname van Oranje stel je jezelf natuurlijk de vraag: “ moeten we nog wel een WK boekje uitbrengen?” Onze commissie, bestaande uit Jan en Thea Giesbers, Erik de Groot en Bjarne Boonk, was er eigenlijk snel uit: “ we gaan het doen!”

Vele uren aan voorbereiding, het uitdenken van de opmaak, het benaderen van adverteerders/sponsoren, zijn in dit project gestoken. En het resultaat mag er zijn. Er is een full color boekje gemaakt, waarin de advertenties van de sponsoren er prachtig uitzien. Hierbij moeten we ook de nodige credits geven aan Jory Hengeveld van het bedrijf Branditt, die ook veel tijd heeft gestoken in de juiste opmaak.

Het boekje ziet er fantastisch uit en is een prachtig naslagwerk geworden, waarbij veel informatie over de deelnemende landen en teams, de stadions en natuurlijk het speelschema te vinden zijn. Met dank aan de commissie gaan we dan toch een prachtig en vooral ook spannend WK meemaken. Ik wens iedereen veel wijsheid en geluk bij het invullen van de poule en moge de beste gokker of degene met het meeste verstand van voetbal er met één van de vele prijzen vandoor gaan.

Met de opbrengst van dit WK boekje hopen we een mooi bedrag bij elkaar te brengen t,b,v. de aanschaf van een nieuwe grasmaaier voor onze club. Hiermee kunnen we er voor blijven zorgen dat wij ons geliefde spelletje op een perfect geschoren grasmat kunnen blijven uitoefenen.

Vanaf deze plaats wil ik de sponsoren bedanken voor het aanleveren van de advertenties en de financiële bijdragen die hiervoor geleverd zijn en de commissie voor hun fantastische werk !

Het is nu aan de leden om zoveel mogelijk WK boekjes te verkopen! Ik wil jullie alvast bedanken voor jullie inzet en enthousiasme. Samen maken we er een succes van!

Hans Onstein

Voorzitter, Sportclub Rekken

Gerelateerde berichten

Comments are closed.