Rekken A1 – Grol A1 1-1

Zaterdag 7 april speelden wij een thuiswedstrijd tegen Grol A1. De eerste helft begon meteen welvarend, grote kans voor K. Konniger alleen hij verzuimde om deze kans af te maken. We hielden de druk op Grol hoog. Hierdoor konden we een aantal kleine kansjes creëren. In de 31e minuut was het moment daar. R. Wegdam werd diep gestuurd door J. Reinderink. We dachten allemaal Robin zal hem wel weer naar Kerkemeijer jagen maar voordat de bal de doellijn passeerde begon Kratje al uitbundig te juichen. GOAL!! 1-0 Rekken! T. Buunk had nog een mogelijkheid om de 2-0 op het scorebord te brengen. Maar hij zag hier het nut niet van in, hij speelde hem sportief terug op de keeper.

RUST

Rekken kwam niet goed uit de kleedkamer. T. Tankink liet zijn man lopen waardoor zijn directe tegenstander de bal makkelijk in kon tikken. D. Scholte van Mast raakte de bal nog wel aan maar het mocht niet baten. 1-1. T. Tankink zelf nog geen 22 centimeter lang won het kopduel van de spits van Grol die 2.03 lang is. Waardoor de manager van Grol furieus reageerde; “ je verliest toch niet van een dwerg! “ Halverwege de tweede helft kreeg de boom lange spits van Grol een uitgelezen mogelijkheid om de 1-2 op het scorebord te zetten. Maar hij wist de bal bij Kerkemeijer te bezorgen. Na 2 helften was de stand 1-1. Hierdoor was de derde helft des te belangrijker. De oogjes van “kratje” waren nog wat klein zou het van die avond ervoor zijn …..we gaven R. Wegdam de aanvoerdersband voor de derde helft. Hierdoor werd de derde helft wel gewonnen.

Gerelateerde berichten

22 Thoughts to “Rekken A1 – Grol A1 1-1”

Comments are closed.