SP Rekken 1 – VIOS Beltrum 1 2-2

Zondag 8 april werd de wedstrijd gespeeld tussen SP Rekken en VIOS Beltrum. Kijken naar de ranglijst was dit een gelijk opgaande wedstrijd. VIOS had 27 punten uit 16 wedstrijden, Rekken had er 20 uit 12. Volop kansen dus voor de mannen in het groen. Voorafgaand aan de wedstrijd werd een minuut stilte gehouden wegens het overlijden van Henk Mellink.

Rekken startte in de volgende opstelling:

 1. Dylan Bijlsma
 2. Jordy te Raa
 3. Bram Helmers
 4. Mike Kerkemeijer
 5. Tom Bannink
 6. Kevin Stokkers
 7. Damas Damen
 8. Thijs Tankink
 9. Nick van der Luyt
 10. Patrick Nijland
 11. Merijn Roos
 12. Jasper Stein
 13. Job Groen
 14. Marc Blaauboer
 15. Daan Scholte van Mast

Rekken startte de wedstrijd zeer sterk. Met ongekende felheid werd ieder duel aangegaan. Met afwisselend de lange bal, en kort pass werk, werd de Beltrumse ploeg teruggedrukt op eigen helft. Er werden dan ook verscheidene kansen gecreëerd door Rekken. Notabene Damas Damen, de ex VIOS-speler, schoot de eerste grote kans van de wedstrijd over het doel. Gelukkig werd kort daarop een corner bij de tweede paal binnengekopt door Kevin Stokkers. Mooi doelpunt, 1-0. Niet veel later werd een schitterende aanval opgezet door Rekken. Een lage voorzet leek terecht te komen bij Damas Damen, maar die zette een blok voor zijn tegenstander waardoor de bal voor de voeten kwam van Patrick Nijland. Een koud kunstje was alles dat nodig was voor de 2-0! Qua doelpunten bleef het hier helaas bij voor Rekken. Kort voor rust kon VIOS zelfs nog de 2-1 scoren.

Na rust leken beide ploegen het grootste gedeelte van hun energie te hebben verspeeld. VIOS creëerde de tweede helft de grootste kansen, maar wist er slechts 1 te benutten. Tom Bannink probeerde de aanval nog te onderbreken, maar meer dan een Beltrums broekje wist hij niet over te houden aan zijn poging. Met 2-2 als eindstand kan Rekken toch wel tevreden zijn. VIOS zal dat niet zijn, waar het onlangs uitsprak mee te willen doen om promotie. Dit lijkt echter wel heel erg hoog gegrepen.

Donderdag 12 april speelt Rekken om 18:30 tegen Reuni. Rekken zal er alles aan doen om het de koploper lastig te maken, en een goed resultaat uit het vuur te slepen. Tot donderdag!

Gerelateerde berichten

Comments are closed.