SP-Rekken JO-11

Zaterdag 28 oktober stond er een thuiswedstrijd tegen nummer 4 TVO op de agenda. We wisten dat het geen gemakkelijke wedstrijd zou worden. We begonnen heel sterk. Paar grote kansen, maar die wisten we niet te benutten. Na 10 minuten stonden we echter wel met 0-1 achter. Kort daarna scoorde Douwe na goed samenspel de 1-1. In de rust voelden we dat er iets te halen viel. Meteen vanaf de aftrap tikte Douwe iedereen uit en scoorde hij de 2-1 voor Rekken. We bleven opzoek gaan naar de 3-1 maar TVO werd sterker uit een corner counter scoorden we de bevrijdende 3-1. Alles zag er rooskleurig uit. Totdat TVO 5 minuten voor tijd op 3-3 kwam. Rekken zag er moe en verslagen uit, maar direct vanaf de aftrap scoorde we de 4-3! Toen hielden we de voorsprong vast tot aan het eind van de wedstrijd. Rekken JO-11 heeft een wereldpartij tegen TVO winnend afgesloten. Trots op deze jongens! Rekken staat op dit moment 10de in de competitie. En wacht ons de volgende moeilijke wedstrijd tegen Delden (de nummer 2) Ook willen we alle ouders bedanken die deze jongens gesteund hebben. Zonder jullie was het ook niet gelukt!

Zaterdag 11 november moesten wij tegen de nummer 6 Bentelo spelen. Na het verlies van vorige week (8-0 tegen Delden) had Rekken wat recht te zetten. Vanaf minuut 1 liet Rekken zien dat er voor Bentelo weinig te halen viel. Rekken beloonde zich in de sterke openingsfase met maar 1 doelpunt. Daarna kwam Bentelo steeds meer in de wedstrijd. Totdat Leon vlak voor rust na een goede Pass van Douwe de 2-0 scoorde. In de rust zeiden we tegen elkaar dat 2-0 eigenlijk te weinig was tegen dit Bentelo. De tweede helft begon Rekken heel goed. Snel vielen de 3-0 en 4-0. Tien minuten voor tijd scoorde we de 5-0. Toen was het de buurt aan Bentelo en zwakte Rekken af. Uiteindelijk is het een verdiende 5-2 overwinning geworden. Wij willen alle ouders die ons hebben gesteund erg bedanken zonder jullie was dit niet gelukt.