Nieuwjaarsreceptie 2018!

Beste bezoekers,     Ook de eerste activiteit van het volgende kalender jaar staat weer gepland. De nieuwjaarsreceptie 2018!  Deze vindt plaats op zondag 7 januari. Ook deze editie is er weer een crossloop van +\- 8km voor drietallen waarbij 1 fiets gebruikt mag worden. Deze cross start om 11:00 waarna om 14:00 het officieel programma begint voor diegene die niet deelneemt aan de cross. Kijken mag altijd! Om nog meer mensen te laten genieten van een sportieve start van 2018 is er besloten dat deelname aan deze editie ook voor vrienden, familie en kennissen van leden open is gesteld. Dit gebeurde al, maar we willen dat dit jaar benadrukken. Er komt een inschrijflijst te hangen in de kantine. Schrijf je zo snel mogelijk in dan kunnen wij als organisatie rekening houden met de catering.   Kortom willen wij via deze weg iedereen uitnodigen die Sp Rekken een warm hart toedraagt en er een mooie ochtend, middag en voor aantal avond van te maken.     Tot dan!

Groeten de Activiteitencommissie

 

 

Gerelateerde berichten