Pupil van de week: Michelle ten Thije

Balsponsor: Henk Drostenborg Straatwerk —- Sportclub Rekken speelt zondag een thuiswedstrijd tegen SVGG (Sportvereniging Gedeon Garde) uit Megchelen. Het dorp Megchelen is evenals Rekken een Achterhoeks grensdorp en ligt ten zuiden van Ulft en Gendringen. Om 14.00 uur is de aftrap op het Asterloo. De 10-jarige Michelle ten Thije mag deze middag de pupil van de week zijn. 

Michelle woont met haar ouders Josien en Andre aan de Lindevoort. In hun woonkamer staat een grote kom, waarin 3 goudvissen zwemmen. Michelle vind ze heel erg mooi. Eentje is extra grappig omdat het lijkt dat hij lippenstift op heeft. Buiten staat een mooi konijnenhok. Het is de modelwoning van de konijntjes Witje, Flappie en Vlekje. Michelle vind ze alle 3 lief,  schattig en mooi. Michelle verzorgt haar lievelingsdieren zelf en soms helpt Papa een handje. 

Josien, de moeder van Michelle werkt als administratief medewerkster en is ook de zeer gewaardeerde penningmeester van onze club. Ze past prima op de centen van Sportclub Rekken. Vader Andre heeft naast zijn werk als witgoedmonteur samen met Josien ook nog een ander bedrijf. De onderneming heet AJ Musicstore. Het bedrijf handelt in vinylsingels en lp’s en verkoopt en verhuurt audioapparatuur. Ze hebben ongeveer 10.000 platen op voorraad. Ze maken gebruik van een wereldwijde website waarop vraag en aanbod zijn te vinden. Elke dag worden er 10tallen bestellingen uit de hele wereld geplaatst en daarna vanuit Rekken verstuurd. Als de familie op vakantie gaat word er vaak een bestemming gekozen waarbij ook nog wat adressen kunnen worden bezocht om de voorraad aan te vullen.  

Michelle zit op OBS de Berkel in groep 7 bij de juffen Linda en Marije. Het gaat nu weer goed, maar Michelle is lang ziek geweest. Ze kon meer dan een jaar niet naar school. Gelukkig was er KPN klasgenoten. Dat is een computersysteem waarbij Michelle vanuit haar huis  contact kon maken met haar klas. Thuis had ze een laptop en in de klas stond een apparaatje dat contact kon maken tussen de klas en Michelle in haar huis. Michelle kon alle kinderen en de juf zien en horen en ze kon gewoon meedoen met de les. Na schooltijd kwamen vaak kinderen bij Michelle op bezoek. Er waren er bij die elke dag kwamen. Michelle heeft dat heel fijn gevonden. Michelle vind OBS de Berkel een fijne school en ze heeft er  veel vrienden gemaakt. Hun namen zijn Bibi, Ninthe, Mirthe, Lisa en Gijs. Later wil Michelle architect worden. Nu al is ze vaak in de weer met het tekenen en in elkaar knutselen van huizen. Regelmatig veranderd ze het plan en ze denkt ook na hoe het huis van binnen ingericht moet worden.  

Naast voetballen doet Michelle ook nog fanatiek aan zwemmen. Naast de diploma’s A, B en C heeft ze ook zwemvaardigheid 1, 2 en 3 gehaald. Ook deed ze nog een cursus snorkelen. Regelmatig kun je Michelle tegenkomen in de zwembaden van Neede en Haaksbergen. Ook speelt Michelle gitaar. Elke week op maandagavond heeft ze les en dat vind ze erg leuk. Inmiddels kan ze al aardig wat stukken spelen.  

Nu het weer goed gaat met Michelle is ze weer met voetballen begonnen. En dat gaat best goed. Een paar weken geleden bij de strijd om de penaltybokaal viel ze  in de prijzen. In haar groep werd ze derde en ze kreeg een mooie beker. Michelle speelt in het team Jo-11. Bij het team staan steeds 6 spelers en een keeper in het veld. De spelers van het team heten naast Michelle, Ramon, Ninthe, Stan, Anne, Gijs, Wout, Leon, Mart en Douwe. Tygo is een fijne en bekwame trainer die telkens nieuwe en mooie trainingsvormen introduceert. Op zaterdag tijdens de wedstrijden is Heino de elftalleider. Michelle is de bekwame rechter aanvaller van het team en kan prima bruikbare voorzetten geven. Ze pikt zelf ook vaak een goaltje mee. Ze is dan extra blij want Michelle vind scoren het  allermooiste van het voetballen. 

Op de vraag wie volgens Michelle de beste speler van Rekken is heeft ze een opmerkelijk antwoord. Michelle vind dat iedereen van Rekken die z’n best doet de beste speler is. Lieke Martens vind ze de beste van Nederland en Messi de beste van de wereld. FC Twente is de favoriete club van Michelle. Daar kan ook geen club in het buitenland tegen op. Wat er ook gebeurd: FC Twente blijft voor Michelle de mooiste club van de wereld.  

Michelle vind het heel leuk dat ze zondag de pupil van de week mag zijn. Haar familie , vrienden, buren en kennissen heeft ze uitgenodigd om te komen kijken. Ze hoopt dat het een sportieve en mooie wedstrijd zal worden en dat de punten in Rekken blijven. En wij van Sportclub Rekken wensen dat Michelle en haar ouders en iedereen die komt kijken een fijne middag zullen hebben. 

 

Gerelateerde berichten

7 Thoughts to “Pupil van de week: Michelle ten Thije”

 1. … [Trackback]

  […] Read More Information here to that Topic: sprekken.nl/2017/11/16/pupil-van-de-week-michelle-ten-thije/ […]

 2. … [Trackback]

  […] Find More Information here to that Topic: sprekken.nl/2017/11/16/pupil-van-de-week-michelle-ten-thije/ […]

 3. … [Trackback]

  […] Here you will find 32309 additional Info to that Topic: sprekken.nl/2017/11/16/pupil-van-de-week-michelle-ten-thije/ […]

 4. … [Trackback]

  […] Read More to that Topic: sprekken.nl/2017/11/16/pupil-van-de-week-michelle-ten-thije/ […]

 5. … [Trackback]

  […] Information to that Topic: sprekken.nl/2017/11/16/pupil-van-de-week-michelle-ten-thije/ […]

 6. happy jazz

  happy jazz

 7. … [Trackback]

  […] Here you can find 70256 additional Info to that Topic: sprekken.nl/2017/11/16/pupil-van-de-week-michelle-ten-thije/ […]

Comments are closed.