GWVV 1 – Sp. Rekken 1

Afgelopen zondag speelde Rekken haar vierde wedstrijd van het seizoen. Tot dusver waren vier punten behaald in de vierde klasse C. GWVV kende een sterke competitiestart. Zeven punten werden behaald in drie wedstrijden. De ploeg uit Varsselder was een onbekende voor de Rekkenaren. GWVV speelde vorig seizoen namelijk in de vierde klasse D. Patrick Nijland moest ook deze wedstrijd aan zich voorbij laten schieten vanwege een blessure. Afgelopen zondag werd zijn plek overgenomen door Kevin Stokkers, die de voorgaande wedstrijden op het middenveld heeft gespeeld. Job Groen startte deze wedstrijd in de basisopstelling als rechtsbuiten. Hierdoor speelde Damas Damen als aanvallende middenvelder. De volledige opstelling van Rekken was als volgt:

 

 1. Jorg Antvelink
 2. Daan Papenborg
 3. Bram Helmers
 4. Kevin Stokkers
 5. Tom Bannink
 6. Marc Grooters
 7. Job Groen
 8. Thijs Tankink
 9. Nick van der Luyt
 10. Damas Damen
 11. Merijn Roos

 

 1. Dennis Schepers
 2. Mike Kerkemeijer
 3. Sjoerd Weernink
 4. Jordy te Raa
 5. Jasper Stein

 

De wedstrijd tegen GWVV kende absoluut geen sterke start. Rekken kwam er niet aan te pas gedurende het eerste half uur. GWVV speelde goed voetbal en zette veel pressie op de Rekkense verdediging. De weerstand die Rekken bood was echter ondermaats. De 1-0 lag dan ook al snel in het net. Na opnieuw aantal opeenvolgende ondermaatse acties, werd een keurige sliding van Daan Papenborg bestraft. Een penalty volgde voor GWVV, 2-0. De periode die hierop volgde leek Rekken zich iets te herpakken. Er volgden periodes waarin ook Rekken het balbezit even wist vast te houden. Dit resulteerde in enkele mogelijkheden, maar had geen doelpunt als gevolg. Deze periode was echter van korte duur. GWVV wist haar voorsprong relatief eenvoudig uit te bereiden naar maar liefst een 5-0 voorsprong. Met deze stand op het scorebord wist invaller Jasper Stein nog wel een doelpunt voor Rekken binnen te koppen, 5-1. De wedstrijd was echter al gespeeld en tegen de tijd dat het eindsignaal klonk stond er 8-1 op het scorebord. Een blamage voor Rekken. GWVV mag dan misschien een betere ploeg hebben, mar een score van dit formaat heeft Rekken aan zichzelf te danken. Volgende week wacht de derby tegen FC Eibergen. Rekken heeft wat goed te maken na afgelopen zondag, en zal haar beste beentje voor moeten zetten om dit waar te maken.

 

Gerelateerde berichten

Comments are closed.