Potgrond actie wederom zeer geslaagd.

Afgelopen donderdag, vrijdag en zaterdag zijn veel leden actief geweest om de jaarlijkse potgrond actie wederom tot een groot succes te maken. Met zo’n 30 chauffeurs en bijna alle jeugdleden hebben we 1500 zakken potgrond verkocht in Rekken en Eibergen. De netto opbrengst van deze actie is ruim 3.000 euro.
Mede door deze actie kunnen we de contributie laag houden. Hopelijk kunnen we volgend jaar ook andere seniorenleden begroeten als chauffeur want we zien eigenlijk al jaren dezelfde mensen die helpen. Dat is heel mooi en daar zijn we erg blij mee, maar we zouden graag zien dat er wat meer chauffeurs zijn om te helpen. Dan kunnen we de taken wat beter verdelen en is het werk niet altijd voor dezelfden.

Bij dezen willen we iedereen die heeft geholpen nogmaals bedanken en graag tot volgend jaar.
De actie commissie.

Gerelateerde berichten

3 Thoughts to “Potgrond actie wederom zeer geslaagd.”

  1. … [Trackback]

    […] Read More here to that Topic: sprekken.nl/2017/02/22/potgrond-actie-wederom-zeer-geslaagd/ […]

  2. … [Trackback]

    […] Read More to that Topic: sprekken.nl/2017/02/22/potgrond-actie-wederom-zeer-geslaagd/ […]

  3. … [Trackback]

    […] Here you will find 56212 additional Info to that Topic: sprekken.nl/2017/02/22/potgrond-actie-wederom-zeer-geslaagd/ […]

Comments are closed.