Nieuwjaarsreceptie 8 januari

Beste leden, supporters, familie en vrienden.
Op 8 januari houdt SP Rekken weer haar nieuwjaarsreceptie. Ook deze editie zal er weer een cross gehouden worden. Er zal weer van start worden gegaan met teams van 3 personen. Elk team mag 1 fiets meenemen tijdens de cross en zelf bepalen wie er fietst en hoe veel deze fietst. De cross zal ongeveer 11:15 uur beginnen dus we verwachten de deelnemers om 11:00 uur bij de kantine. De mensen die niet deelnemen aan de cross worden rond 13:45 uur uitgenodigd voor het officiële gedeelte om samen het nieuwe jaar te vieren en een gezellige middag/avond te hebben. Voor deelnemers van de cross:
Er hangt een inschrijvingsformulier in de kantine waar teams zich op kunnen geven. Dit kan tot en met woensdag 4 januari. Mocht het niet lukken om de kantine voor deze tijd de bezoeken geef je team dan even door aan de spelersraad van jouw team. Zij kunnen vervolgens de namen doorgeven aan Robert Boevink, Lotte Roos of Merijn Roos. Het is de bedoeling dat jullie zelf een fiets/mountainbike meenemen per team. De minimum leeftijd om deel te nemen aan de cross is 16 jaar.
Voor diegene die zelf niet willen mee doen met de cross maar wel een handje willen helpen hangt er een vrijwilligerslijst klaar in de kantine. Vrijwilligers worden 8 januari rond 10:45 uur verwacht bij de kantine.
Wij gaan er van uit dat het een gezellige middag zal worden. Wij hopen net zoals afgelopen jaren op een volle kantine.
Tot dan!
De nieuwjaarscommissie.

Gerelateerde berichten

Comments are closed.