Sint maakt F’jes blij met voetbaltas

Tis al een tijdje geleden maar…….Sinterklaas trof vrijdag 2 december om zeven uur ’s avonds twee bloednerveuze elftallen in de kantine van Sp. Rekken. De spelers van de F2, de F1 en een E’tje dat qua leeftijd nog bij de F’jes hoort, waren bij elkaar gekomen om van de goedheiligman hun sterke en minder sterke punten te horen.  Van trainers Sjoerd, Thies en Timo horen de kinderen natuurlijk wekelijks opbouwende kritieken en goede tips, maar naar Sinterklaas luisteren ze pas echt goed. Na afloop van de persoonlijke gesprekjes kregen alle kinderen de kans de pieten te testen op hun keeperskunsten tijdens een penaltyserie en daarna mochten ze op zoek naar hun cadeaus. Deze waren door de pakjespiet verstopt in een van de kleedkamers. De kinderen kregen allemaal een mooie tas van Sportclub Rekken, zodat ze vanaf nu nog beter herkenbaar naar trainingen en wedstrijden kunnen. Dank u, Sinterklaasje!

 

Gerelateerde berichten