Wie gaat er mee naar Almelooooo

Op zaterdag 2 april speelt Heracles Almelo thuis de competitiewedstrijd tegen FC Utrecht.

De wedstrijd begint al om half 7.

Sportclub Rekken is bij deze wedstrijd club van de week!                                                                                                             Dat betekent dat meer dan 40 A, B en C junioren van onze club een bijdrage gaan leveren bij deze wedstrijd. Ze worden ingezet als ballenjongens/meisjes, vlaggenzwaaiers en zwaaiers van het middencirkeldoek.

Bovendien is de pupil van de week een F-speler van Sportclub Rekken. Hij/zij zal naast de scheidsrechter als eerste het veld betreden en de wedstrijdbal dragen.

Bovengenoemde spelers, evenals hun begeleiders hebben deze avond een functie bij Heracles en hebben vrije toegang.

Omdat Rekken club van de week is zijn voor alle andere leden en hun aanhang toegangskaarten tegen een sterk gereduceerd tarief te koop.

De kosten zijn €12.50.   Voor kinderen tot 14 jaar €10.-

Als we tijdig bestellen kunnen we allemaal bij elkaar op de tribune zitten.

Gezien het gunstige tijdstip van de wedstrijd hopen we dat veel jeugdleden mee kunnen. Wel stellen we als voorwaarde dat dan ook veel ouders meegaan voor de noodzakelijke begeleiding van de D, E en F jeugd. Misschien is het wel een leuk idee om met het gehele gezin te gaan. Verder hopen we dat ook veel seniorenleden van de partij zullen zijn.

Kaarten bestellen voor zaterdag 19 maart bij Wim Giesbers via e-mail   wim_giesbers@hotmail.com

Als we weten hoeveel mensen meegaan zullen we bekijken hoe we dit evenement verder organiseren.

We hopen dat veel mensen uit Rekken op 2 april zullen afreizen naar Almelo om deze aantrekkelijke wedstrijd te gaan bezoeken.

De organisatie:

Wouter Rexwinkel,

Hans Onstein,

Wim Giesbers.

Gerelateerde berichten

Leave a Comment