Geen speurtocht, wèl leuke spelletjes

Vanwege de slechte weersomstandigheden – met name in de ochtend kwam het met bakken uit de hemel – was de speurtocht op zaterdag 30 januari afgelast. In plaats daarvan kreeg de jongste jeugd van Sp. Rekken een spelletjesavond voorgeschoteld door organisatoren Gerald Vos en Wim Giesbers. Met hulp van Timo Buunk, Robin Wegdam, Roy Leusink en Joey Vos en de trainers en leiders van de E’tjes en F’jes was er een ‘parcours’ uitgezet in de kantine: de jongens en meisjes konden van 7 tot 9 uur onder andere dobbelen, sjoelen, bekers stapelen en hun geheugen trainen met een memoryspel met echte dingen. Vooral het spannende bekers stapelen leverde hilarische taferelen op. Uiteindelijk gingen Jesse, Gijs, Nick en Teun met de eerste plek aan de haal. Maar de mooiste prijs was toch wel dat alle kinderen mochten opblijven tot zeker half tien… Foto’s: Franklin Veldhuis

 

 

Gerelateerde berichten

2 Thoughts to “Geen speurtocht, wèl leuke spelletjes”

  1. … [Trackback]

    […] Read More to that Topic: sprekken.nl/2016/02/04/geen-speurtocht-wel-leuke-spelletjes/ […]

  2. … [Trackback]

    […] Read More on that Topic: sprekken.nl/2016/02/04/geen-speurtocht-wel-leuke-spelletjes/ […]

Leave a Comment