Dropping D-C-B Jeugd

De bus van Hartemink stond afgelopen zaterdagavond  weer klaar om de voetbal-jeugd te vervoeren naar de drop-locatie ergens in Duitsland. De opkomst van de jeugd was goed en er waren 8 groepen gemaakt. Om 19.30 uur kon de eerste groep vertrekken en onderweg moesten natuurlijk een aantal opdrachten worden uitgevoerd zoals: neem een steen mee van 300 gram , neem een appel,mandarijn en sinaasappel mee , maak een foto op de helft van de route. Ook kregen ze bij vertrek een opgeblazen ballon en een soepstengel dat als smokkelwaar heel op het eindpunt moest aankomen. Na aankomst in de kantine lag er nog een vragenlijst klaar. De A-jeugd speelde voor douane en heel wat groepen werden op heterdaad betrapt. De snelste groep wist de voetbalkantine in 95 minuten terug te vinden en de verkeerde kant opgelopen groep deed er 150 minuten over. Groep 1 vertrok als eerste en werd ook winnaar !
Winnaars: Taco Mulder , Timo Buunk , Daan Scholte van Mast , Noah te Vruchte , Rik Berentsen , Guus Diepenmaat , Bram Vennevertloo , Pepijn Lautenbach

Gerelateerde berichten

Leave a Comment