Sinterklaas bezoekt F-jeugd

Sinterklaas bracht op zaterdagavond 28-11 een bezoek aan de F-jeugd. Rond 19:00 uur zaten de Rekkense talenten al een tijd te wachten op de komst van Sinterklaas …..en met hoeveel pieten zou hij komen ? Sinterklaas had het grote boek natuurlijk bij zich en wist over iedere speler wel iets te vertellen. Ook moest Sinterklaas veel voetbal-trucjes zien en die werden maar al te graag voor gedaan door de F-jeugd. De Leiders ontkwamen niet aan het zingen van een Sinterklaas-lied maar de sint gaf nog even mee dat ze nog wel wat moesten oefenen voor volgend jaar.

Sinterklaas was even kwijt waar de kado’s stonden en de F-jeugd werd er op uit gestuurd om die maar even te gaan zoeken. Het duurde dan ook niet lang voordat iedereen terug was en het uitpakken kon beginnen!

Gerelateerde berichten

Leave a Comment