Uitnodiging vrijwilligersavond 17 mei

Het voetbalseizoen 2013-2014 zit er bijna op. Evenals voorgaande jaren willen we ook dit jaar een avond organiseren voor alle vrijwilligers die dit voetbaljaar structureel actief zijn geweest bij Sportclub Rekken. Deze gezellige avond zal worden gehouden op zaterdag 17 mei vanaf 17.00 uur in de kantine van onze club of zo mogelijk op het terras.

Er wordt gezorgd voor genoeg drinken en de barbecue wordt om 18.00 uur ontstoken.

Uitgenodigd worden:
alle trainers, alle leiders, alle scheidsrechters en jeugdspelleiders, redacties van de website, onderhoudsploeg  “het Asterloo”, kantinepersoneel, alle bestuursleden, alle commissieleden en alle anderen die het afgelopen seizoen op welke wijze dan ook structureel hebben geholpen om voetbal bij Sportclub Rekken mogelijk te maken.

Het spreekt vanzelf dat je je partner, vriend of vriendin ook mee mag nemen. Zij zijn ook hartelijk welkom.

In de loop van de week krijgen jullie een persoonlijke uitnodiging.

 

Gerelateerde berichten

Leave a Comment