WK Poule Rekken van start

 Dit weekend is de verkoop van de boekjes voor de WK poule Rekken van start gegaan. Het is de bedoeling dat ieder lid (vanaf de D-jeugd) minimaal 3 boekjes verkoopt. Per team zijn de boekjes afgelopen weekend uitgedeeld.

Natuurlijk mag men ook meer boekjes verkopen. In feite rekenen wij daar ook op. Diegenen die (extra) boekjes willen kunnen zich melden bij Jan Giesbers of Thea te Lintelo.

Zodra het WK van start gaat wordt elke wedstrijddag de stand in de poule bijgehouden op deze website. Naast een totaal stand wordt er ook een groepsstand bijgehouden. Op de invulbladen kan men een groep aangeven. Een groep bestaat uit minimaal 4 deelnemers. Men kan dus samen met familie, collega’s, buren, vrienden, medespelers, etc. meespelen. In de groepsstand kan men dan zien op welke plaats in de totaalstand ieder groepslid staat en kan men dus zien wie er het meeste verstand van voetbal heeft binnen die groep.

Er is een ruime prijzenpot. De eerste 20 deelnemers in de totaalstand hebben prijs. De eerste prijs is 250 euro.

Een boekje kost 5 euro. Dat bedrag moet meteen bij afname worden betaald. De koper moet er zelf voor zorgen dat de deelnameformulieren worden ingeleverd. Info staat in het boekje.

Uiterste inleverdatum is 6 juni 2014.

 Met de opbrengst van deze actie wordt een groot deel van de renovatie van de keuken bekostigd. Daarnaast wordt het geld gebruikt om de financiele situatie van de club te verbeteren. Het wordt voor verenigingen steeds moeilijker om het financiele plaatje elk jaar weer rond te krijgen. De opbrengsten van acties zijn daarin erg belangrijk.

In het boekje staan veel advertenties van sponsors. Zij steunen onze club. Wij hopen dat deze steun wederzijds is en dat leden, wanneer mogelijk, onze sponsors ook steunen.

Samen kunnen we deze actie tot een groot succes maken.

Iedereen alvast bedankt voor zijn/haar steun.

 

Gerelateerde berichten

Leave a Comment