Pupil van de week: Justin Mulders

Zondag speelt Sportclub Rekken tegen SVBV uit Barchem. Rekken heeft nog iets recht te zetten want de heenwedstrijd was niet alleen een vervelende partij maar ging ook nog eens  verloren. De 11 jarige Justin Mulders mag pupil van de week zijn bij deze belangrijke wedstrijd.  Justin en zijn broer Benjamin komen uit Gaanderen en wonen sinds de zomer van 2012 in een pleeggezin. Hun pleegouders zijn Hennie en Alfons Blankenborg die wonen aan de Winterswijkseweg in de Holterhoek. Hun dochters Lisa en Marieke wonen ook nog thuis. De jongens hebben het heel erg naar hun zin bij de familie Blankenborg. Het is er erg leuk en gezellig en je kunt er veel doen. In het huis is zelfs een gamehal waar de broers vaak samen spelen. Voetbal, rugby en racen zijn populaire spellen. Justin speelt ook vaak tegen Marieke maar dan is het een dansspel. Ook buiten is genoeg te doen. Springen op de trampoline is een populaire bezigheid. Ook voetbalt Justin vaak samen met zijn broer. Ook word er regelmatig volleybal gespeeld en dan doen Lisa en Alfons die fanatieke volleyballers zijn vaak ook mee. Eèn maal in de drie weken mogen Justin en Benjamin een weekend naar hun familie. Ze gaan dan naar hun ouders Wilma en Steven. Dan komen zus Precilla  en broer Natan die beiden al in de 20 zijn en niet meer thuis wonen ook langs. Het is dan wel weer even gezellig met en bij elkaar in Gaanderen.

Justin zit op de Julianaschool in Eibergen samen met 25 andere kinderen in groep 7 bij meester Niels. Handvaardigheid is het leukste vak maar de andere vakken zijn ook best leuk.

Doordat Justin in Eibergen op school gaat heeft hij daar ook veel vrienden. Hun namen zijn Jordy, Stefan, Koen, Simon, Boris, Flamur, Jelmer en Sam. Bij sommige vrienden logeert hij wel eens thuis en zijn vrienden komen ook wel eens logeren bij Justin bij Blankenborg.

Toen Justin en Benjamin verhuisden naar Eibergen zijn ze gelijk bij Rekken gaan voetballen. Justin voetbalt bij het D2 team en speelt rechtsvoor, rechtsmidden en centraal op het middenveld. Eigenlijk is hij overal wel inzetbaar als het maar niet in de verdediging is want dan gaat het mis. De trainingen zijn goed georganiseerd en leerzaam en de wedstrijden zijn leuk. Bovendien is de D2 is een team waarin veel spelers zitten die van plezier maken en gezelligheid houden. Justin voelt zich helemaal thuis in dit elftal. Wat ook erg leuk bij Rekken is dat er nog zoveel andere dingen naast voetbal georganiseerd worden. Zo heeft hij heel fijne herinneringen aan de play back show. Hij mocht meedoen met de jongens van de C1 en ze brachten het nummer YMCA. Ze  hebben vooraf een aantal keren geoefend en er kwam nog een hele verkleedpartij aan te pas. Zo waren er 2 indianen, 2 politieagenten, 1 cowboy, 1 soldaat en een bouwvakker.  Justin mocht optreden als cowboy. Alle artiesten bij dit optreden droegen een snor. Dat was bij Justin best wel lastig want zijn snor zakte steeds scheef.  Uiteindelijk is het heel goed afgelopen want ze wonnen de 2de prijs.

Justin komt niet zo vaak kijken wanneer het eerste van Rekken speelt. Toch weet hij dat zijn leider van vorig jaar Wouter Rexwinkel de beste speler van Rekken is. Justin is fan van FC Twente en het Nederlands elftal.

Vorig jaar zijn Justin en Benjamin nog naar een thuiswedstrijd  van De Graafschap geweest. Hun broer Natan had  kaarten geregeld en met zijn drieën zaten ze op een vrijdagavond in  stadion “de Vijverberg”. Graafschap speelde een leuke competitiewedstrijd tegen FC Volendam en speelde gelijk.

Zondag is de grote dag. Justin mag pupil van de week zijn bij Sportclub Rekken. Hij is er heel erg blij mee en heeft er erg veel zin in. Hij heeft al veel mensen uitgenodigd en misschien komt zijn familie uit Gaanderen ook. Wij van Rekken hopen op een fijne wedstrijd en wensen Justin, zijn familie en al zijn vrienden een heel fijne middag toe.

 

Gerelateerde berichten

25 Thoughts to “Pupil van de week: Justin Mulders”

Leave a Comment