Geslaagde avond barcompetitie bij de Klok

Afgelopen zaterdag heeft Sportclub Rekken de barcompetitie gehouden bij de klok. Deze avond kunnen we gerust een succes noemen. Er heerste een sfeer waar menig café en discotheek jaloers op zou zijn. Mensen uit Rekken, Neede, Eibergen, Haarlo en zelfs Brabanders waren te vinden tijdens de Après ski-party van de club uit Rekken.  Wichert Bannink praatte zijn muziek vakkundig aan elkaar en warmde daarmee de mensen op om rond 23:00 het stokje over te dragen. Vanaf dat moment konden de DJ’s  Marc Blaauboer en Jesper Borsboom de ‘kneiters’ aan elkaar rijgen om de uitzinnige menigte uit hun dak te laten gaan. Barbecuekoning Ruud Brinkers zorgde in zijn ‘sterrentent’  voor de inwendige mens met zijn overheerlijke hamburgers en braadworsten. Iris Hassink zou nog een bril aan een blinde kunnen verkopen. Ze verkocht tientallen Flugels en Willi mit Birne door als serveerster de zoetigheden aan de man te brengen. Jerzy Aarnink en Lars Koldeweij hebben kilometers afgelegd om honderden glazen op te halen deze avond.

De dames achter de bar: Maureen Wildenborg, Ilse Bannink, Tanja Stomp, Laura Hagens en Erika te Biesebeek hebben zich uit de naad gewerkt om het gerstenat en gegiste druivensap aan de gasten te serveren. Joost en Eric Blaauboer hebben als echte horecamannen de dames achter de bar geholpen en van advies voorzien.

We hopen dat de gasten deze avond niet snel zullen vergeten. Nog 3 verenigingen gaan de strijd aan in de barcompetitie om het bedrag van €500,- binnen te slepen. We wachten in spanning af.

Via deze weg willen we alle mensen die zich hebben ingezet voor dit gezellige feest en alle aanwezigen bedanken voor een zeer geslaagde avond!

De organisatie,
Lotte Roos, Marc Blaauboer, Joost Blaauboer, Lars Koldeweij en Merijn Roos

 

Barcompetitie

Gerelateerde berichten

Leave a Comment