Rekken-Neede 2-3

Rekken keek op een goed bezocht Asterloo al na 5 min. tegen een 1-0 achterstand aan maar herstelde zich daarna goed en boog de achterstand verdiend om in een 2-1 voorsprong. Wouter Rexwinkel en Nick van der Luyt zorgden ervoor dat het aanvallende spel van Rekken werd beloond in 2 mooie doelpunten. Neede kwam voor rust toch nog onverwacht op een 2-3 voorsprong , een geblokt schot ging over de keeper en even later stopte Tom Bannink een penalty maar de daarop volgende cornerbal belande alsnog achter de Rekkense keeper. In de tweede helft drong Rekken wel aan maar was niet bij machte om het Neede, dat niet meer hoefde te scoren het echt moeilijk te maken.  Toch overheerst een goed gevoel bij het getoonde spel en kan Rekken terug kijken op een goed debuut in de 4de klasse.

Gerelateerde berichten

3 Thoughts to “Rekken-Neede 2-3”

  1. … [Trackback]

    […] Read More on on that Topic: sprekken.nl/2013/09/08/rekken-neede-2-3/ […]

  2. … [Trackback]

    […] Information to that Topic: sprekken.nl/2013/09/08/rekken-neede-2-3/ […]

  3. … [Trackback]

    […] Find More Information here to that Topic: sprekken.nl/2013/09/08/rekken-neede-2-3/ […]

Leave a Comment