Speurtocht F-E pupillen

Zaterdag 2 februari was het weer zover de speurtocht voor de aller kleinsten, de  E & F, werd weer gehouden. Na de 2 routes  te hebben uitgezet en de C- jeugd instructies te hebben gegeven kon het niet meer mis gaan. Nadat de teams waren samengesteld werd er begonnen met het spel gedeelte van de speurtocht deze bestond uit een viertal activiteiten: dobbelen, pion schieten, darten en in een vierkantje schieten. Om klokslag 7 uur mochten de eerste 2 groepen hun speurtocht beginnen, met een tussen tijd van 5 minuten mochten ook de laatste 2 groepen vertrekken, middels pamfletten werden de twee verschillende routes aangegeven. Onderweg moest er nog wel rekening gehouden worden met de douane. Omdat er rekening is gehouden met de conditie van de loop paden werd de tocht iets ingekort. Bij terug komst in de kantine werd er getrakteerd op drinken en patat ook  werden de punten van de 4 teams opgeteld. Doordat er nog wat tijd over was en iedereen nog wat bezig gehouden moest worden, kregen de teams nog een vragenlijst en een puzzel. Om kwart voor negen waren alle punten geteld en kwam het team met daarin, Indi Veldhuis, Harm Snijders, Tim Onstein, Bram Vennevertloo, Tijn Scholte  van Mast, Renso Lammers met als leider Marc Grooters als winnaar uit de bus. Mede door de hulp van verschillende vrijwilligers kon deze avond met succes worden afgesloten.

Gerelateerde berichten

Leave a Comment