Dropping D-C jeugd

Zaterdag 19 januari 2013 werd de dropping voor de D & C jeugd gehouden. Nadat er s’middags al de nodige handelingen waren verricht om de bus geblindeerd te krijgen, met hulp van Martin Scholte van Mast, Ben Kerkemeijer en Richard te Vruchte.  Om 19.00 uur konden we starten met de rit naar onze geheime TOP locatie! Dit keer was dat in de buurt van de kleine Kleinsman, deze plek was al eens gebruikt in het verleden zo’n 4 jaar geleden, maar des al niet te min voor de huidige jeugd een onbekende locatie.

Nadat de bus zich had geparkeerd met de 6 groepen, kon de eerste groep uit de bus komen en werd de opdracht brief voorgelezen door de leider, en werd de smokkelwaar (een aardappel en een soepstengel) overhandigd aan de groep, het was de bedoeling dat ze de aardappel geschild terug brachten en de soepstengel moest ook in één geheel terugkomen. Ook kregen ze een opdracht voor onderweg: er moest voor één persoon uit de groep een hoofddeksel worden gemaakt met spullen uit de natuur zonder dat de natuur daar schade aan leed. Onderweg kon men worden gepakt door “the A team” deze verplaatste zich te voet, met de fiets en met de auto. Om de 6 minuten werden de groepen gedropt.

Bij terug komst in de kantine moesten alle groepen nog een vragenlijst beantwoorden. Ondertussen zorgde Gerrit voor de patat en de ranja voor alle deelnemers.  Nadat alle punten bij  elkaar waren opgeteld  kon de winnaar van 2013 bekend worden gemaakt. Deze keer was dat het team onder leiding van Wim Mos, met daarin : Jeroen Hogenberk, Pepijn Lautenbach, Noah te Vruchte, Mats Mos en Thijs Voortman.

Mede door de hulp van verschillende vrijwilligers kon deze avond met succes worden afgesloten.

 

Gerelateerde berichten

Leave a Comment