Nederlaag in Bredevoort

Het begon vandaag met twee min puntjes. Lotte en Nienke waren iets aan de late kant i.v.m. Lotte’s feestje de vorige avond. En het was regenachtig weer. Dus onze haartjes werden nat. Er was ook nog een plus punt we zaten eindelijk eens een keer niet in een kleedkamer zonder schimmels bij de tegenstander. Dus daar waren we wel blij om. Na drie minuten begon de spanning en de sensatie wij maakten een foutje achterin. Maar Corine redde knap. Kort daarna was de eerste goede kans voor ons. Maar Sam schoot in de handen van de keeper. Na 9 min weer een kans voor mec maar een super redding van Corine. Een goede paas van Maureen op Nienke hier haalde wij een corner uit. Maar hier namen we geen profijt van. In de 15e min een foutje op het middenveld zorgde voor een tegengoal 1-0.

Door weer een fout achterin bijna 2-0 maar weer een super redding van Corine. Na een goede paas van Sam op Nienke schoot Nienke uit de moeilijke hoek bijna 1-1. Daarna weer een goede actie van ons Sam schoot bijna raak, de keeper kon m nog maar net tegenhouden, en Joske schoot vanuit de rebound net tegen de tegenstander aan. Dus we kregen wel n corner maar deze corner leverde helaas weer niks op. Daarna kreeg mec weer kansen. Maar weer een daverende redding van Corine. Mec had een corner en iedereen miste hem van ons maar een speelster van mec tikte hem met haar tiet erin schreeuwde ze zelf. Maar erg jammer 2-0 en daarna was het rust.

In de rust zei peter dat we nog 10% extra erbij op moesten doen. En we kunnen hier dan een punt pakken want we zijn niet heel veel minder dan de tegenstander. Toen in de tweede helft een super grote kans voor ons de keepster van mec speelt in de voeten van Maureen. Die geeft hem aan Nienke maar die schiet tegen de rug van de tegenstander. Erg jammer anders waren we weer terug in de wedstrijd. Daarna een min punt Sam moest geblesseerd van het veld en Lieke kwam voor haar in het veld. Daarna bijna alsnog de 2-1 een mooi schot van Manon maar net op de paal.

Daarna is Sanne gewisseld voor Sharon. Manon was heel goed op de plek van Sam. Na een foutje op het middenveld de eerste aanval van mec in de tweede helft 80e min 3-0. Rekken was duidelijk beter de 2e helft maar we hebben hier geen gebruik van gemaakt. In de 82e min schiet Joske na een mooie aanval op de paal. Daarna zwakken wij af wat erg jammer was. In de allerlaatste minuut schiet mec ook nog de 4-0 binnen. Daarna is het eindsignaal en we hebben onterecht verloren. Als we de kansen iets beter gecreëerd hadden dan hadden we verdiend een gelijkspel gehad.

Gerelateerde berichten

Leave a Comment